iOS 13:Ένα σφάλμα παρακάμπτει τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης με κωδικούς πρόσβασης ή αναγνωριστικό προσώπου

0
Το iOS 13 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, και ορισμένα σφάλματα ασφαλείας βρίσκονται ακόμη στις beta εκδόσεις.
Αρκετοί χρήστες έχουν εντοπίσει κάποιο ελάττωμα στον έλεγχο πρόσβασης με τον κωδικό πρόσβασης ή μέσω αναγνωριστικού προσώπου , ένα ελάττωμα του οποίου το πεδίο εξακολουθεί να είναι αρκετά επικίνδυνο, δεδομένου ότι επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές σε ένα ήδη ξεκλειδωμένο iPhone .

Η περιγραφή του σφάλματος είναι πολύ απλή αφού στις ρυθμίσεις πρόσβασης της εφαρμογής (που θέλουμε να παρακάμψουμε αυτήν την πρόσβαση), απλά επιλέξτε την επιλογή αυτόματης συμπλήρωσης κωδικών πρόσβασης και πατήστε πολλές φορές στην επιλογή Δικτυακές τοποθεσίες και κωδικοί πρόσβασης εφαρμογών (δείτε το βίντεο παρακάτω).
Μετά από λίγο, παρέχεται πρόσβαση εύκολα σε οποιονδήποτε. Η Apple έχει προειδοποιήσει για αυτό το σφάλμα, αλλά δεν το έχει ακόμη επιδιορθώσει. Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του σφάλματος (χρειάζεστε ένα ξεκλείδωτο iPhone), δεν είναι βέβαιο ότι η Apple πιέζετε πολύ για να διορθώσει το ελάττωμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !