Πως να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα γήρανσης στην εφαρμογή FaceApp

0
Αν παρατηρήσετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, θα έχετε δει ανθρώπους να δημοσιεύουν φωτογραφίες από τους εαυτούς τους που φαίνεται να είναι από το μέλλον με γηρασμένα πρόσωπα.  
Το FaceApp χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες και δίνει στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς θα μοιάζουν όταν γεράσουν. Αν σας αρέσει
η εφαρμογη αυτή, εδώ θα δούμε πως μπορείτε να το κάνετε για τον εαυτό σας.

Πρώτα απ 'όλα, θα χρειαστεί να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή FaceApp από το App Store ή το Play Store. Μόλις το κάνετε αυτό, προχωρήστε στα βήματα πιο κάτω.

Βήμα 1: Το πρώτο πράγμα που θα δείτε μετά την εκκίνηση είναι η εφαρμογή που θέλει να γίνει εγγραφή για συνδρομή. Απορρίψτε το και στη συνέχεια σημειώστε το επόμενο μήνυμα που σας προειδοποιεί να αποδεχτείτε για κάθε φωτογραφία θα πρέπει να μεταφορτωθεί στους διακομιστές του FaceApp για επεξεργασία. Πιέστε το πλήκτρο Agree ( Συμφωνώ ), εάν το αποδέχεστε για εσάς. Εάν δεν είναι, κλείστε την εφαρμογή και συνεχίστε με τη ζωή σας.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο της Κάμερας για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία. Αγγίξτε το κουμπί Χρήση μόλις ληφθεί.

Βήμα 3: Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την επεξεργασία της. Ενδέχεται αυτο να διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τη σύνδεση δικτύου και τον τρόπο με τον οποίο είναι απασχολημένοι οι διακομιστές. Αφού ολοκληρωθεί, θα δείτε τις διαθέσιμες επιλογές φίλτρου. Πατήστε το κουμπί  "Ηλικία ".

Βήμα 4: Στη συνέχεια, όπως φανταστείτε, θα δείτε μια εικόνα που θα δείχνει πώς θα φανείτε όταν είστε μεγαλύτεροι.

Αν ανησυχείτε για το που πηγαίνουν οι φωτογραφίες σας και φοβάστε για την ιδιωτικότητα τους μπορειτε να επαναπαυτείτε διαβάζοντας το σχετικό άρθρο στο σύνδεσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !