Τα μελλοντικά AirPods θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν κίνηση και να ενεργήσουν αναλόγως

0
Η Apple έχει κάποιες ιδέες για τα επερχόμενα AirPods της, συμπεριλαμβανομένου μιας ανίχνευσης κίνησης και την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών ανάλογα. 
Σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκε τον Μάρτιο (αλλά δημοσιοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα από το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις Η.Π.Α.), η Apple περιγράφει τα AirPods που διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες για να καθορίσουν τις κινήσεις του κεφαλιού. Μαθαίνουν τι κάνει ο χρήστης και προτείνουν επιλογές. Για παράδειγμα εάν τα AirPods εντοπίσουν ότι ο χρήστης ενός αθλήματος εκτελεί μια συγκεκριμένη κίνηση της κεφαλής (όπως μια κλίση στα αριστερά ή δεξιά), τα ακουστικά θα μπορούσαν να του δώσουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη δραστηριότητά του.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει ντεμπούτο με τα AirPods τρίτης γενιάς. Οι φήμες ακόμη μιλούν για τη διαθεσιμότητα αυτού του μοντέλου για το τέλος του έτους και με την αντοχή στο νερό ως καινοτομία και μια μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό.

Αλλά είναι επίσης πιθανό η Apple να κρατήσει αυτή την καινοτομία για αργότερα. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένας κατασκευαστής θα προσφέρει το χαρακτηριστικό στο επόμενο προϊόν του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !