Unc0ver Jailbreak 3.3.7 Για το iOS 11 - 12.2

0
Ο Pwn20wnd και η ομάδα πίσω από το δημοφιλές jailbreak unc0ver κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση. Η νέα έκδοση, με αριθμό έκδοσης 3.3.7, φέρνει μια σειρά από νέες βελτιώσεις καθώς και διορθώσεις. 
Αυτή η νέα έκδοση επικεντρώνεται στη βελτίωση των επιδόσεων, κάτι που οι προγραμματιστές επιθυμούν να πετύχουν. Όταν κάνουμε jailbreaking ένα iPhone με iOS 12.1.2 χρησιμοποιώντας προηγούμενες εκδόσεις του εργαλείου, οι χρήστες θα έπρεπε να περιμένουν οπωσδήποτε μέχρι έξι δευτερόλεπτα. Με την έκδοση 3.3.7, όχι μόνο μειώνεται ο χρόνος σε μόλις δύο δευτερόλεπτα, αλλά αυξάνει επίσης την "αξιοπιστία της εκμετάλλευσης του πυρήνα του Sock Port on 4K devices" .

Η γενική απόδοση και σταθερότητα βελτιώνεται επίσης με αυτή τη νέα έκδοση, κάτι που θα φανεί πολύ καλά σε όσους έχουν υποστεί προηγούμενα προβλήματα αξιοπιστίας του unc0ver. Ωστόσο, ακόμη και εάν είστε κάτοχος συσκευής που προηγουμένως ήταν jailbroken, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση για να απολαύσετε τις βελτιώσεις.

Η νέα έκδοση μπορεί να μεταφορτωθεί και να ενημερωθεί σε συσκευές μέσω του Cydia Impactor.
Όπως πάντα, το  jailbreak έρχεται με τους δικούς του κινδύνους που θα πρέπει να γίνουν κατανοητοί πριν πάρετε την απόφαση. Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη που προκύπτουν από το άνοιγμα της συσκευής σας, αυτή είναι η καλύτερη έκδοση του jailbreak του unc0ver που κυκλοφορει.

Για να πάρετε το τελευταίο unc0ver IPA, κατευθυνθείτε στο github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !