Καταρρεύσαν εδώ και πολλές ώρες το Facebook, Instagram και WhatsApp

0
Σύμφωνα με τον Downdetector , το Facebook, καθώς και το Instagram και το WhatsApp (και τα δύο ανήκουν στο Facebook) εργάζονται με πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο.  


Στο Instagram και το Facebook, δεν μπορώ να δημοσιεύσω φωτογραφίες και βίντεο και δεν μπορούμε επίσης να δούμε κάποιες αναρτήσεις και ιστορίες. Είναι καποια από τα παράπονα των χρηστών. Οι χρήστες του WhatsApp παραπονούνται ότι δεν μπορούν να ανοίξουν τις ληφθείσες εικόνες και βίντεο.

Οι περισσότερες αναφορές έχουν να κάνουν με τις εικόνες στο Facebook οι οποίες δεν «φορτώνουν» και δεν εμφανίζονται κανονικά.
H Facebook Inc. ανακοίνωσε ότι εργάζεται για να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες κατά την προσπάθειά τους να στείλουν αρχεία στις πλατφόρμες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, περιλαμβανομένων του WhatsApp και του Instagram.
Στον χάρτη του ιστότοπου, τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως σε τμήματα της Ευρώπης και των ΗΠΑ και το πρόβλημα δείχνει να μεγάλωσε περισσότερο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !