Κάντε λήψη του iOS 13 / iPadOS Beta 3 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή

0
Η Apple έχει κυκλοφορήσει την τρίτη beta του iOS 13 και iPadOS 13 στους προγραμματιστές. Δείτε πώς μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε στο iPhone, το iPad και το iPod touch. 
Το iOS 13 Beta 3 έρχεται με αριθμό δημιουργίας 17A5522f και έχει μέγεθος περίπου 600-700 MB σε όλες τις συμβατές συσκευές.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ενημερώσεις, αυτή η ενημερωμένη έκδοση φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά μαζί με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.
Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης από το Κέντρο για τους Προγραμματιστές της Apple. Οι μη προγραμματιστές, από την άλλη πλευρά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις συνδέσεις λήψης με τα αρχεία προφίλ OTA ή IPSW που δίνονται παρακάτω.

Δυστυχώς, το iOS 13 Beta 3 δεν είναι διαθέσιμο για το iPhone 7 και το iPhone 7 plus. Αν είστε κάτοχος ενός iPhone 7 ή του iPhone 7 plus, το καλύτερο στοίχημά σας θα ήταν να ενημερώσετε τη συσκευή σας στη δεύτερη beta του iOS 13 , η οποία κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες.


iPhone

iPod




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !