Το iOS 13 σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα από ένα iPhone σε άλλο μέσω καλωδίου

0
Στον κώδικα iOS 13 beta 3, που κυκλοφόρησε στις 2 Ιουλίου (εχθές), οι προγραμματιστές ανακάλυψαν ένα νέο παράθυρο καλωσορίσματος που εμφανίζεται κατά την πρώτη ρύθμιση του smartphone σας ή μετά την επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Το παράθυρο αυτό προσφέρει στον χρήστη έναν νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών.

Τώρα κατά τη ρύθμιση μιας νέας συσκευής στο iOS, μπορείτε να την επαναφέρετε από το αντίγραφο ασφαλείας του iTunes ή από το iCloud. Μια άλλη επιλογή είναι να μεταφέρετε δεδομένα από άλλο iPhone, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ασύρματα.

Ο κώδικας iOS 13 beta 3 υποδεικνύει ότι η Apple εργάζεται για τη μεταφορά δεδομένων από τη μια συσκευή στην άλλη χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο. Ίνα κρυφό εικονίδιο εμφανίζει αυτό το είδος σύνδεσης.

Η Apple δεν κατασκευάζει καλώδια Lightning σε Lightning, επομένως δεν είναι δυνατή η δοκιμή της νέας μεθόδου μεταφοράς δεδομένων τώρα. Ίσως η Apple εφαρμόζει ένα χαρακτηριστικό στο νέο iPhone με μια θύρα USB-C που μπορεί να εμφανιστεί το 2019.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !