Πώς να συμπιέσετε αρχεία (zip) στο iPhone και iPad

0
Σε αυτό το κείμενο θα δούμε βημα προς βήμα πώς μπορείτε να συμπιέσετε αρχεία στο iPhone και το iPad σας χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες δυνατότητες συμπίεσης της εφαρμογής του iOS 13 Files. 
Με το iOS 13 και το iPadOS 13 η Apple έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στην εφαρμογή Files, καθιστώντας την πιο ισχυρή. Τώρα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Files για πρόσβαση στα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους , να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους μέσω του Mac μέσω SMB και να διαχειρίζονται τις λήψεις του Safari .

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία που έχει προστεθεί στην εφαρμογή "Αρχεία" επιτρέπει στους χρήστες να συμπιέζουν γρήγορα αρχεία απευθείας στο iPhone ή το iPad τους. Οι χρήστες μπορούν να συμπιέζουν αρχεία και να τα αποσυμπιέζουν χωρίς να χρειάζονται εφαρμογές τρίτου μέρους.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τη συμπίεση ή την προσθήκη αρχείων σε ένα zip, καθώς έτσι μπορούν να μειώσουν το συνολικό τους μέγεθος και να επιτρέψουν στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα πολλά αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Πώς να συμπιέσετε αρχεία σε iPhone ή iPad

Δείτε πώς μπορείτε να συμπιέζετε αρχεία στο iPhone ή στο iPad:

1. Ξεκινήστε πρώτα την εφαρμογή Αρχεία και ανοίξτε το φάκελο που περιέχει τα αρχεία που θέλετε να συμπιέσετε μαζί σε ένα αρχείο zip.

2. Τώρα αγγίξτε το κουμπί 'Επιλογή' από την επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια πατήστε όλα τα αρχεία που θέλετε να προσθέσετε στο αρχείο zip.


3. Μόλις έχουν επιλεγεί όλα τα αρχεία, πατήστε το κουμπί 'Περισσότερα' από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Από το μενού αυτό πατήστε στην επιλογή 'Συμπίεση' για να μεταφέρετε μαζί τα επιλεγμένα σας αρχεία.


Αυτό είναι, τώρα όλα τα επιλεγμένα αρχεία θα προστεθούν σε ένα αρχείο zip, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε όπως σας αρέσει.

Το συμπιεσμένο αρχείο θα ονομάζεται Archive.zip, το οποίο μπορείτε να μετονομάσετε σε ό, τι θέλετε πατώντας παρατεταμένα πάνω του και κατόπιν επιλέγοντας την επιλογή μετονομασίας.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !