Η Apple ενεργοποιεί τη λειτουργία αναπαραγωγής 100.000 ραδιοφωνικών σταθμών με την Siri

0
Με την ευκαιρία του WWDC τον περασμένο μήνα, η Apple ανακοίνωσε την υποστήριξη 100.000 ραδιοφωνικών σταθμών που μπορούν να παίξουν μόνο με τη βοήθεια της Siri. 
Η Apple βασίζεται στις εφαρμογές iHeartRadio, Radio.com και TuneIn για να πάρει τις πηγές ροής από κάθε ραδιόφωνο.

Αυτή η καινοτομία, η οποία επρόκειτο να ενεργοποιηθεί αυτό το φθινόπωρο που έρχεται, έχει ήδη προστεθεί με τη beta του iOS 13. Μπορούμε λοιπόν να ζητήσουμε από την Siri να παίξει ένα Γαλλικό ραδιόφωνο, ένα Βρετανικό ραδιόφωνο ή ένα ραδιόφωνο που προέρχεται από άλλη χώρα ακόμη και Ελληνικό. Το καλύτερο είναι πως δεν είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση των εφαρμογών iHeartRadio, Radio.com και TuneIn στη συσκευή του, αφού η Apple ανακτά αυτόματα τις ροές ήχου.

Αυτή η νέα λειτουργία υποστηρίζεται στο iPhone και στο HomePod. Αυτή είναι επίσης μια από τις καινοτομίες της Apple, επειδή η ακρόαση στο ηχείο είναι ιδανική. Όσον αφορά το iPhone, ο έλεγχος του ραδιοφώνου βρίσκεται απευθείας στην εφαρμογή Μουσική. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας την έρευνα, όπως κάνετε για τη μουσική.

Εάν έχετε εγκαταστήσει το iOS 13 beta, μπορείτε να δοκιμάσετε την καινοτομία τώρα για να παίξετε 100.000 ραδιόφωνα. Αν γνωρίζετε ένα ξένο ραδιόφωνο, αυτή είναι μια ευκαιρία να δείτε αν υποστηρίζεται από το iOS 13.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !