Sleepizy Tweak: Σταματήστε αυτόματα την μουσική όποτε θέλετε εσείς

0
Είστε κάποιος που κοιμάται ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική; Τότε το Sleepizy tweak για jailbroken συσκευές είναι για σας.  
Με αυτό οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν ένα χρονοδιακόπτη, με το n οποίο η μουσική σταματά να παίζει αυτόματα στο χρόνο που θα το ορίσουμε. Αυτό είναι ιδανικό για όσους καταλήγουν να κοιμούνται, ενώ η μουσική τους συνεχίζει να παίζει όλη τη νύχτα.

Το Sleepizy είναι ένα καλά σχεδιασμένο tweak που ενσωματώνεται στο Κέντρο Ελέγχου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή Sleepizy πατώντας παρατεταμένα το widget για μουσική και στη συνέχεια πιέζοντας το πλήκτρο 'Sleep'. Από εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο, μετά το οποίο η μουσική θα σταματήσει να παίζει αυτόματα. Εκτός από τον προσδιορισμό του χρόνου, οι χρήστες μπορούν επίσης να καθορίσουν τον αριθμό των τραγουδιών που μπορούν να αναπαραχθούν μετά από τα οποία η μουσική μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό του εργαλείου επιτρέπει το τραγούδι να τελειώσει πριν σταματήσει τη μουσική, ακόμη και μετά από το χρόνο έχει ήδη περάσει.

Το tweak εμφανίζει επίσης το χρονοδιακόπτη στο widget της μουσικής στην οθόνη κλειδώματος κάτι που διευκολύνει τους χρήστες να δουν πόσος χρόνος παραμένει μέχρι να σταματήσει η μουσική. Το Sleepizy συνεργάζεται με όλες τις εφαρμογές μουσικής, όπως η εφαρμογή Μουσική, Spotify, YouTube και πολλά άλλα. Το Sleepizy έχει επίσης ένα "ξεθωριασμένο" χαρακτηριστικό που μειώνει αργά την ένταση για την επιλεγμένη διάρκεια.

Ενώ το Sleepizy είναι για όσους θέλουν να σταματήσουν τη μουσική τη νύχτα, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο σε άλλες περιπτώσεις χρήσης όπου ο χρήστης θέλει να σταματήσει η μουσική μετά από μια συγκεκριμένη ώρα.

Το tweak Sleepizy διατίθεται μέσω του repo του Packix, όπου κοστίζει 1,49 δολάρια. Λειτουργεί με jailbreaks στο iOS 11 και iOS 12.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !