Η Apple εγκαινιάζει την Apple Music for Artists για όλους τους καλλιτέχνες

0
Η Apple Music for Artists, είναι ο πίνακας των εργαλείων που επιτρέπει στους καλλιτέχνες να έχουν λεπτομέρειες για τις επιδόσεις τους στην Apple Music, όπου δεν είναι πλέον σε beta μορφή και κυκλοφόρησε σήμερα στην τελική έκδοση. 
Η Apple ξεκίνησε την Apple Music for Artists για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2018, επιτρέποντας στους μουσικούς να γνωρίζουν τα πάντα για την μουσική που παίζουν, όπως τον αριθμό των προβολών για τα κλιπ, τον αριθμό των ατόμων που ακούν καθημερινά την εργασία τους, τον αριθμό των αγορών του iTunes, όπου οι άνθρωποι ακούν μουσική, πόσο χρονών είναι, ποιο είναι το φύλο τους και πολλά άλλα μέσα από μια ειδική διεπαφή. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες για να δουν την πρόοδό τους.

Η Apple Music for Artists έχει εξελιχθεί ελαφρώς από την έκδοση beta με μερικά πρόσθετα εργαλεία και το σημαντικότερο, την άφιξη μιας εφαρμογής και για το iOS. Οι καλλιτέχνες μπορούν τώρα να ανοίξουν το iPhone τους και να δουν τα δεδομένα σε αυτό, χωρίς απαραίτητα να περάσουν από τη διεπαφή του Web που είναι πιο κατάλληλη για χρήση από έναν υπολογιστή. Επιπλέον, η Apple έχει εφαρμόσει την ενσωμάτωση του Shazam για να μάθει πόσο συχνά έχει γίνει αναζήτηση στο shazam από τους χρήστες.

Αν είστε καλλιτέχνης και διαθέτετε τη μουσική σας στη Apple Music, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε το artists.apple.com για να λάβετε όλα τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !