Οι Χάρτες Google στο iPhone προσθέτουν πλοήγηση αυξημένης πραγματικότητας

0
Η Google μας ανακοινώνει σήμερα τα νέα της για τους Χάρτες Google . Η εφαρμογή της ( Link App Store - Free - iPhone / iPad) αποκτά την πλοήγηση σε επαυξημένη πραγματικότητα! Εκείνοι με ένα smartphone Pixel μπόρεσαν να το απολαύσουν για λίγους μήνες πιο μπροστά ήδη, αφού πλέον όλο και περισσότερες συσκευές έχουν το δικαίωμα από τώρα και στο εξής.  
Η αρχή λειτουργίας είναι πολύ απλή. Απλά ρωτήστε για μια διαδρομή στη συνέχεια πάρτε το iPhone στο σημείο αυτό προς μία κατεύθυνση, σαν να θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία. Οι Χάρτες Google θα αναγνωρίσουν τη θέση και θα υποδείξουν ένα βέλος για να ενημερώσουν τον χρήστη για το πού να πάει. Η εικόνα πιο κάτω σας δείχνει πώς λειτουργεί.

Η Google ανακοινώνει ότι αυτή η λειτουργία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta σε iOS και στο Android. Εκτυλίσσεται, γι 'αυτό και ορισμένοι χρήστες το απολαμβάνουν από τώρα και άλλοι θα πρέπει να περιμένουν τις επόμενες εβδομάδες για να εμφανιστεί.

Οι Χάρτες Google προσφέρουν πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα στο iPhone που υποστηρίζει το ARKit και σε smartphone Android που διαχειρίζονται το ARCore. Το ARKit απαιτεί μια συσκευή με τον επεξεργαστή A9 τουλάχιστον, δηλαδή από το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε iOS 11 τουλάχιστον, αφού αυτή η έκδοση έχει εισαγάγει το ARKit.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !