Νέο πρόγραμμα της Apple αντικαθιστά δωρεάν την οθόνη στο Apple Watch

0
Η Apple ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος που μπορεί να αντικαταστήσει την οθόνη του Apple Watch. Αυτό αφορά μόνο τα μοντελα Apple Watch Series 2 και τη σειρά 3.  
"Η Apple έχει διαπιστώσει ότι σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να σχηματιστεί μια ρωγμή κατά μήκος της στρογγυλεμένης άκρης της οθόνης σε μοντέλα αλουμινίου για το Apple Watch Series 2 ή το Series 3", αναφερει η Apple στην ιστοσελίδα της . Ο κατασκευαστής προσθέτει: "Η ρωγμή μπορεί να ξεκινήσει από τη μια πλευρά και στη συνέχεια να συνεχίσει γύρω από την οθόνη . " Απλά κοιτάξτε την παραπάνω εικόνα για να δείτε σε τι αναφέρεται η Apple.

Οι χρήστες που διαθέτουν ενα Apple Watch Series 2 ή Series 3 που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την Apple για να εφαρμόσετε την αλλαγή. Είτε περνάμε από ένα κατάστημα της Apple, είτε απευθυνόμαστε σε κέντρο εξυπηρέτησης εγκεκριμένο από την Apple. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Apple για να στείλετε το ρολόι σας σε ένα κέντρο επισκευών και να το επισκευάσετε μέσα σε λίγες μέρες αργότερα.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης οθόνης ξεκινά σήμερα παγκοσμίως. Η Apple αναφέρει ότι δεν επεκτείνει την εγγύηση του Apple Watch σε περίπτωση αλλαγής.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !