Αυτές είναι οι ημερομηνίες διάθεσης του iPhone 11

0
Η κυκλοφορία του iPhone 11 θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή των προηγούμενων μοντέλων. Ένας υπάλληλος ενός φορέα εκμετάλλευσης συνομίλησε με το MacRumors για να δώσει ημερομηνίες προ-παραγγελίας και διαθεσιμότητας για όλους.  
Τα τρία iPhone 11 θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στις 13 Σεπτεμβρίου. Η διαθεσιμότητα θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι περισσότερο από πιθανό, δεδομένου ότι η βασική εκδήλωση της Apple για να αποκαλύψει τα νέα smartphones θα λάβει χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου . Οι προπαραγγελίες εκδίδονται πάντα την Παρασκευή της ίδιας εβδομάδας και οι πωλήσεις πραγματοποιούνται την Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας.

Θυμόμαστε ότι έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές στις ημερομηνίες για το iPhone τα τελευταία δύο χρόνια. Το 2017 για παράδειγμα, τα iPhone 8 και το iPhone 8 Plus ήταν διαθέσιμα το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, για το iPhone X δεν ήταν παρά μέχρι τις 3 Νοεμβρίου . Πέρυσι, το iPhone XS και το iPhone XS Max ήταν έτοιμα για τον Σεπτέμβριο, αλλά όχι και για το iPhone XR που έφτασε τον Οκτώβριο. Αυτή τη φορά και τα τρία μοντέλα θα πρέπει να ξεκινήσουν τον ίδιο μήνα τον επόμενο μήνα.

Τα ακριβή ονόματα του νέου iPhone δεν έχουν ανακοινωθεί στους φορείς εκμετάλλευσης για τώρα. Η φήμη αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα, το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !