Ποια προϊόντα επηρεάζονται από τις αυξήσεις αύριο

0
Αύριο είναι 1η Σεπτεμβρίου και θα εφαρμοστούν οι δασμοί 15% που επιβάλλονται στις οι Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι αυξήσεις αφορούν πολλά προϊόντα από την Κίνα.Γιαυτό και η Apple ανησυχεί άμεσα. 
Εδώ είναι τα προϊόντα που επηρεάζονται:

1)Apple Watch και λουρακια
2)AirPods
3)HomePod
4)Μερικά προϊόντα Beats iMac ακουστικά
5)Ανταλλακτικά για iPhone (θα επιβεβαιωθεί)
6)Μνήμη Flash (θα επιβεβαιωθεί)

Ένα δημοσίευμα στο ομοσπονδιακό μητρώο των ΗΠΑ  αποκαλύπτει ότι θα ισχύουν δασμοί 15% από την 1η Σεπτεμβρίου στις 00:01.

Παραμένει ένα ζήτημα για τώρα: Τι θα κάνει η Apple (και άλλοι ενδιαφερόμενοι κατασκευαστές);
Μερικοί αναλυτές είναι πεπεισμένοι ότι η Apple θα απορροφήσει αυτόν τον φόρο και συνεπώς δεν θα αλλάξει τις υπάρχουσες τιμές για τους καταναλωτές. Η ομάδα θα λάβει λιγότερα χρήματα σε κάθε πώληση με αυτό το σενάριο. Διαφορετικά, η Apple θα εφαρμόσει αύξηση 15% στις τιμές της. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να μάθουμε τι θα συμβεί.

Το iPhone και άλλα προϊόντα της Apple δεν επηρεάζονται από αυτόν τον φόρο για τώρα, αλλά θα πρέπει να προστεθούν στον κατάλογο στις 15 Δεκεμβρίου, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εφαρμόσουν το δεύτερο κύμα φόρων για να δούμε αν το iPhone θα είναι παρόν στον κατάλογο. Ωστόσο ο Donald Trump πρόσφατα αναγνώρισε ότι ο Tim Cook είχε υπερασπιστεί την Apple εξηγώντας ότι η εταιρεία του υπόκειται σε φόρους αλλά όχι όμως και η Samsung (δεδομένου ότι ο κορεάτικος όμιλος παράγει λίγα προϊόντα στην Κίνα). Ο πρόεδρος είπε ότι σκέφτεται μια εναλλακτική λύση για την Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !