Κατρακυλάει η αξία των μετοχών της Apple μετά τις δηλώσεις του Donald Trump

0
Η Apple από εχθές αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις μετοχές της καθώς βλέπει να χάνουν ολοένα την αξία τους μετά και της δηλώσεις του Donald Trump για την Κίνα. 
Ο Αμερικανός πρόεδρος εκτιμά ότι οι ΗΠΑ έχουν χάσει δισεκατομμύρια δολάρια απο την Κίνα όλα αυτά τα χρόνια επειδή "έκλεψαν την πνευματική τους ιδιοκτησία" και "θέλουν να συνεχίσουν να κλέβουν" . Ο Ντόναλντ Τράμπ διαβεβαιώνει οτι δεν θα αφήσει την υπόθεση στην τύχη της «Δεν χρειαζόμαστε την Κίνα και ειλικρινά θα είμαστε πολύ καλύτεροι χωρίς αυτούς», λέει στη δήλωση του. Στη συνέχεια ήρθε η ανακοίνωση που συγκλόνισε τις αγορές πως "Οι μεγάλες αμερικανικές εταιρίες μας διατάσσονται να ξεκινήσουν αμέσως αναζήτηση εναλλακτικής λύσης για την Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς των επιχειρήσεων στη χώρα μας και την κατασκευή των προϊόντων σας στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Το μερίδιο της Apple μειώθηκε κατά 4,62% στα 202,64 δολάρια κατά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου και συνεχίζει την πτώση του. Η Apple έχει τα iPhone, τα Mac, τα iPad και άλλα προϊόντα συναρμολογημένα στην Κίνα σε διάφορους υπεργολάβους εκει, συμπεριλαμβανομένου και της Foxconn.
Εκτός από την Apple, η αμερικανική τεχνολογική βιομηχανία έπεσε στη χρηματιστηριακή αγορά και σε άλλες εταιρίες όπως -2,22% για την Qualcomm, -4,83% για τη NVIDIA, -4,55% για την AMD ή -4,38% για την Broadcom.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !