Η Apple αλλάζει το σχεδιασμό του iCloud.com Beta και της εφαρμογής Υπενθυμίσεις

0
Η Apple αποφάσισε να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο iCloud.com, την ηλεκτρονική πύλη της για πρόσβαση σε διαφορετικές εφαρμογές . Μόνο η beta έκδοση που είναι διαθέσιμη στο beta.apple.com έχει τροποποιηθεί προς το παρόν, αλλά υποψιάζουμε ότι το icloud.com θα αντιμετωπίσει τις ίδιες αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες. 
Ο σχεδιασμός έχει επανεξεταστεί γενικά. Δεν υπάρχει πλέον κινούμενο μπλε φόντο, τώρα έχουμε ένα απλό λευκό φόντο. Η Apple άλλαξε επίσης το μέγεθος των εικονιδίων ώστε να είναι μικρότερο από πριν. Αυτή η διάταξη μπορεί να εκπλήξει ιδιαίτερα όταν έχετε μια μεγάλη οθόνη, όπως το iMac, επειδή υπάρχει περισσότερο λευκό από οτιδήποτε και δύο σειρές μικρών εφαρμογών στο κέντρο. Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια αλλαγή στην κορυφή με τη φωτογραφία, το όνομα του χρήστη και έναν σύνδεσμο για την πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Αυτός ο σύνδεσμος αντικαθιστά την εφαρμογή Ρυθμίσεις που έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν.

Στο επίπεδο εφαρμογής, τίποτα δεν αλλάζει εκτός από τις υπενθυμίσεις. Είναι πιο κοντά σε αυτό που προσφέρει η Apple με το iOS 13. Έτσι, είναι δυνατό να διαχειριστείτε τις υπενθυμίσεις της από αυτό το χώρο και να απολαύσετε συγχρονισμό με τις συσκευές της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !