Νέο πρόγραμμα επισκευής της Apple θα επιτρέψει σε ανεξάρτητα συνεργεία να δουλεύουν σε iPhones εκτός εγγύησης

0
Η Apple άνοιξε σήμερα το πρόγραμμα επισκευής σε ανεξάρτητες επιχειρήσεις επισκευής για να πραγματοποιήσουν επισκευές σε iPhone χωρίς εγγύηση.   
Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα προμηθεύει ανεξάρτητα συνεργεία επισκευής με τα ίδια γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία και εγχειρίδια επισκευής όπως και με τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα υπηρεσιών της Apple.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple άνοιξε το πρόγραμμα επισκευής σε ανεξάρτητα συνεργεία επισκευών. Μέχρι τώρα, η Apple έχει παράσχει γνήσια εξαρτήματα και εργαλεία μόνο στους παροχείς υπηρεσιών που έχουν εξουσιοδοτηθεί από αυτήν. Το πρόγραμμα ξεκινά αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η Apple έχει σχέδια να το επεκτείνει και σε άλλες χώρες.

"Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας, διευκολύνουμε τους ανεξάρτητους παρόχους σε όλες τις ΗΠΑ να εκμεταλλευτούν τους ίδιους πόρους με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών της Apple", δήλωσε ο Jeff Williams, διευθύνων σύμβουλος της Apple. "Όταν απαιτείται επισκευή, ο πελάτης πρέπει να έχει εμπιστοσύνη για την σωστή επιδιόρθωση. Πιστεύουμε ότι η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη επισκευή είναι μια χειριζόμενη από έναν εκπαιδευμένο τεχνικό που χρησιμοποιεί γνήσια εξαρτήματα τα οποία έχουν κατασκευαστεί σωστά και έχουν δοκιμαστεί αυστηρά ".

Από τη σκοπιά των μικρών συνεργείων επισκευής, τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν τέλη συνεργασίας. Αντ 'αυτού, για να πληρούν τις προϋποθέσεις, οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν τεχνικούς που έχουν πιστοποιηθεί από την Apple και μπορούν να εκτελέσουν τις επισκευές. Η ίδια η διαδικασία πιστοποίησης είναι απλή και εντελώς δωρεάν.

Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να επισκευάσετε το iPhone σας, μπορείτε να το κάνετε σε ένα ανεξάρτητο κατάστημα επισκευών που έχει πιστοποιηθεί από την Apple και να είστε σίγουροι ότι τα εξαρτήματα που αντικαταστάθηκαν είναι εντελώς αυθεντικά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !