iOS 13.1: H πρώτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη δημόσια beta του iOS 13.1 σε iPhone και iPod touch και iPadOS 13.1 στο iPad . Φτάνει 24 ώρες μετά την πρώτη beta του iOS 13.1 και του iPadOS 13.1 για τους προγραμματιστές. 
Υπάρχουν κάποιες νέες δυνατότητες που προσφέρονται με αυτήν την έκδοση που εξέπληξε όλους χθες με την κυκλοφορία της, γνωρίζοντας ότι το iOS 13 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην τελική έκδοση για το κοινό και παραμένει σε beta ακόμη για τώρα. Στο νέο λειτουργικό βρίσκουμε κάποιες λειτουργίες που σχεδιάστηκαν αρχικά με το iOS 13 (και οι οποίες ήταν διαθέσιμες και με τα πρώτα betas), όπως η αυτοματοποίηση των συντομεύσεων εφαρμογής και η κοινή χρήση της ώρας άφιξης στο Εφαρμογή Χάρτες. Επιπλέον, εμφανίστηκαν νέα εικονίδια στην εφαρμογή Home και ο μετρητής όγκου εμφανίζει τώρα ένα εικονίδιο της συνδεδεμένης συσκευής (ακουστικά, AirPods κ.λπ.).

Αν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε το δημόσιο beta που είναι εγκατεστημένο στο iPhone, το iPad ή το iPod touch, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της πρώτης δημόσιας βήτα του iOS 13.1. Αν αυτό δεν συμβαίνει και σας ενδιαφέρει, συνδεθείτε στο beta.apple.com με το αναγνωριστικό της Apple σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να δοκιμάσετε τα betas.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !