H υπηρεσία Apple Pay στην Ελλάδα και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά

0
Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας επιτρέπει εύκολα, γρήγορα και κυρίως με απόλυτη ασφάλεια, να κάνετε αγορές από το iPhone ή το Apple Watch σας σε όλα τα τραπεζικά τερματικά με υποστήριξη ανέπαφων συναλλαγών καθώς και μέσω διαδικτύου σε ιστοσελίδες που το υποστηρίζουν.   
Ακολουθούν κάποιες βασικές πληροφορίες. Παρακαλούμε να έχετε την προσοχή σας να μην επαναλαμβάνετε ερωτήσεις και δημοσιεύσεις στην ομάδα.

Ποιές τράπεζες το υποστηρίζουν;

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το Apple Pay δεν υποστηρίζεται από τις μεγάλες συστημικές τράπεζες αλλά μόνο από τις εφαρμογές Monese, N26 και Revolut καθώς και τις κάρτες Spendeo της Edenred. Προς το παρόν, ΚΑΜΙΑ άλλη κάρτα δεν μπορεί να περαστεί στο Apple Pay.

Πώς γίνεται η διαδικασία ενεργοποίησης του Apple Pay;

Για να προσθέσετε μια κάρτα στο Apple Pay θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Wallet (ή Πορτοφόλι) στο κινητό σας και να επιλέξετε το κουμπί + στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Επιλέγετε το πλήκτρο Continue (ή Συνέχεια) και στη συνέχεια επιλέγετε την υπηρεσία που έχετε. Σε κάθε υπηρεσία η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική αλλά σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πώς προσθέτω την κάρτα στο Apple Watch;

Αφού προσθέσετε την κάρτα στο κινητό σας, πηγαίνετε στην εφαρμογή Watch και επιλέγετε Wallet (ή Πορτοφόλι) και θα πατήσετε το κουμπί “ADD” (ή Προσθήκη) στην κάρτα σας. Θα ακολουθήσετε τα βήματα που θα εμφανιστούν. Προστέθηκε.

Πώς κάνω μια πληρωμή;
Για iPhone 8 και κάτω (δηλαδή με Touch ID):

Πλησιάζετε το επάνω μέρος της συσκευής σας στο τερματικό πληρωμής. Μόλις εμφανιστεί στην οθόνη σας η κάρτα σας θα σας ζητηθεί και επιβεβαίωση με Touch ID. Ακουμπάτε το δάχτυλό σας στον αισθητήρα Touch ID. Η πληρωμή ολοκληρώθηκε. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήαετε PIN ή κάτι άλλο.

Για iPhone X και πάνω (δηλαδή με Face ID):

Κάνουμε διπλό κλικ του πλαϊνού πλήκτρου. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η κάρτα σας και θα σας ζητηθεί και επιβεβαίωση με Face ID. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να πλησιάσετε το επάνω μέρος της συσκευής σας στο τερματικό πληρωμής. Η πληρωμή ολοκληρώθηκε. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήαετε PIN ή κάτι άλλο.

Για Apple Watch:

Θα πρέπει να φοράμε το Watch και να είναι ξεκλειδωμένο. Κάνουμε διπλό κλικ του πλαϊνου πλήκτρου. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η κάρτα σας. Πλησιάστε το Apple Watch σας στο τερματικό πληρωμής. Η πληρωμή ολοκληρώθηκε. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήαετε PIN ή κάτι άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !