Η κάρτα Apple είναι τώρα διαθέσιμη σε όλους στις Ηνωμένες Πολιτείες

0
Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η Apple Card, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την τράπεζα Goldman Sachs, μπορεί τώρα να παραγγελθεί από όλους στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Όσοι ενδιαφέρονται για την κάρτα Apple πρέπει να ανοίξουν μόνο την εφαρμογή Πορτοφόλι στο iPhone τους και να υποβάλουν thn αίτηση. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να λάβετε την κάρτα Apple. Μόλις δοθεί η συμφωνία, η κάρτα Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως χρησιμοποιώντας την Apple Pay. Χρειάζονται λίγες μέρες πριν λάβετε τη φυσική κάρτα Apple, η οποία θα είναι χρήσιμη σε μέρη όπου η Apple Pay δεν είναι αποδεκτή.

Ένα από τα συμφέροντα της κάρτας Apple είναι η επιστροφή των μετρητών. Είναι 3% για αγορές και υπηρεσίες (Apple Music, iCloud κ.λπ.) στην Apple, 2% για αγορές με την Apple Pay και 1% για αγορές με τη φυσική κάρτα Apple. Αγοράζοντας ένα iPhone XS στα 999 δολάρια στην Apple για παράδειγμα, παίρνουμε 9,99 δολάρια στην επιστροφή μετρητών με 3%. "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το τεράστιο ενδιαφέρον και τη θετική ανταπόκριση στην Apple Card", δήλωσε η Jennifer Bailey, αντιπρόεδρος της Apple Pay. "Οι πελάτες μας μας έχουν πει ότι εκτιμούν την απλότητα της κάρτας Apple και πώς τους δίνει μια καλύτερη εικόνα των δαπανών τους" , πρόσθεσε.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα έξοδά σας απευθείας από την εφαρμογή Πορτοφόλι, ακριβώς όπως μπορείτε να επιλέξετε το ποσό επιστροφής των χρημάτων σας. Επιπλέον, η Apple εκμεταλλεύεται το λανσάρισμα για να ανακοινώσει ότι η επιστροφή μετρητών ύψους 3% ισχύει από σήμερα για τα Uber και Uber Eats.

Η κάρτα Apple προορίζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτήν τη στιγμή. Η Apple συνεργάζεται με ρυθμιστικές αρχές στην Ευρώπη, τον Καναδά και το Χονγκ Κονγκ για να ξεκινήσει την κάρτα τις επόμενες ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !