Αυτά είναι τα συμβατά tweaks που λειτουργούν στο ios 12.4

0
Μετά και τα χθεσινά ευχάριστα γεγονότα για την κοινότητα του jailbreak όσοι από τους χρήστες έκαναν jailbreak θα αναρωτιούνται ποια tweak λειτουργούν με ασφάλεια. 
Όσοι είστε παλιοί στο χώρο του jailbreak θα γνωρίζετε πως ένα μη συμβατό tweak μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα από το να ζεσταίνει τη συσκευή σας η να δυσλειτουργεί σε κάποιες εφαρμογές αλλά και χειρότερα όπως για παράδειγμα να την κολλήσει και να μην λειτουργεί.

Είτε στη συσκευή σας έχετε το Cydia η και το Sileo το πρώτο μέλημα για κάθε χρήστη είναι να κατεβάσει τα αγαπημένα του tweaks. Για να μην έχετε λοιπόν δυσάρεστες εκπλήξεις πιο κάτω θα βρείτε όλη τη λίστα με τα tweak που υποστηρίζονται στο ios 12.4 και που θα ενημερώνεται συνεχώς από τους δημιουργούς τους.
Πατήστε στο σύνδεσμο εδώ για να δείτε ολόκληρη την λίστα με τα συμβατά tweaks.

 Να υπενθυμίσω πως οι χρήστες με τις καινούργιες συσκευές A12 θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για να υποστηριχθεί και για τις δικές τους συσκευές το νέο εργαλείο καθώς το jailbreak λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχει προσαρμοστεί το υπόστρωμα για να μπορούν να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν τα tweaks. Σύμφωνα με την ομάδα που είναι πίσω από το εργαλείο unc0ver αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !