Πως θα δείτε δωρεάν ταινίες από το iPhone η το ταμπλετ σας

0
Το κινητό μας είναι γνωστό πως πολλές φορές το χρησιμοποιούμε και για την ψυχαγωγία μας και ο πιο γνωστός τρόπος για να δούμε κάποια ταινία στο δρόμο νομίζουμε πως είναι μόνο το Youtube. 
Όμως εδώ για όσους δεν το γνωρίζουν υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που θα αναφερθούμε, που και νόμιμες είναι και jailbreak δεν χρειάζεται να κάνουμε αλλά και περιέχουν δεκάδες ταινίες με υπότιτλους πολλές φορές και υψηλή ποιότητα εικόνας.
Στα αρνητικά αυτού του οδηγού που ετοίμασα είναι ότι για να κατεβάσετε σχεδόν όλες τις εφαρμογές εκτός της SnagFilms θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό στο itunes της Αμερικής καθώς οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για τους Αμερικάνους μόνο.

Πάμε να δούμε λοιπόν πιο κάτω μερικές από αυτές που αξίζει να τις έχετε στη συσκευή σας για τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε...

Sony Crackle



Η Sony Crackle υποστηρίζει σχεδόν κάθε συσκευή που μπορείτε να φανταστείτε, συμπεριλαμβανομένων όλων των δημοφιλών κινητών συσκευών, των περισσότερων έξυπνων τηλεοράσεων, των συσκευών αναπαραγωγής συνεχούς ροής και των κονσολών παιχνιδιών, εκτός από ένα κανονικό πρόγραμμα περιήγησης στο web.
Η διασύνδεση είναι εύκολη και τα βίντεο ρέουν ομαλά. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά η επιλογή είναι εκεί αν το χρειάζεστε.

Λήψη: AppStore

Tubi



Η εφαρμογή Tubi μοιάζει σχεδόν με τον ιστότοπο, αλλά έχει βελτιστοποιηθεί τόσο καλά για κινητά ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.
Η κορυφή της εφαρμογής έχει τις ίδιες χαρακτηριστικές ταινίες που εμφανίζονται και στην κορυφή της ιστοσελίδας, με διάφορα είδη διαφορετικών ειδών.
Όλα τα είδη και το εργαλείο αναζήτησης είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Tubi καθώς βρίσκονται στην ιστοσελίδα.
Επιλέγοντας μια ταινία θα μεταβείτε στη σελίδα με την περιγραφής της, όπου εμφανίζεται η ημερομηνία κυκλοφορίας, η διάρκεια, η βαθμολογία και το είδος.

Κατεβάστε την εφαρμογή Tubi

Vudu



Το Vudu είναι γνωστό για ταινίες που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα με την περιστασιακή διαφήμιση, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε χιλιάδες ταινίες δωρεάν.
Η προβολή μόνο των δωρεάν ταινιών στο Vudu είναι εύκολη. Απλώς ανοίξτε τη σελίδα "Ελεύθερο" στο κάτω μέρος της εφαρμογής ή περιηγηθείτε ταινίες που έχουν ΔΩΡΕΑΝ με την ADS επιγραφή. Από εκεί, μπορείτε να δείτε όλες τις ελεύθερες ταινίες Vudu από αυτές που είναι νέες αυτή την εβδομάδα, οι πιο δημοφιλείς ή σε συγκεκριμένα είδη.
Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να δείτε όλες τις δωρεάν ταινίες του Vudu στην ιστοσελίδα τους και στη συνέχεια να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη ταινία στην εφαρμογή για να την παρακολουθήσετε από την κινητή συσκευή σας.
Η εφαρμογή ροής βίντεο ταινιών Vudu εγκαθίσταται σε Android, iPhone, iPad και iPod touch και επίσης συνεργάζεται με το Chromecast.

Κατεβάστε την εφαρμογή Vudu


Yidio



Η εφαρμογή για δωρεάν ταινίες του Yidio λειτουργεί μόνο σε λίγες συσκευές, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια πολύ βολική εφαρμογή που σας δείχνει ακριβώς πού πρέπει να πάτε για να βρείτε δωρεάν ταινίες.
Μπορείτε να φιλτράρετε τις ταινίες με πολλούς τρόπους, όπως η ημερομηνία πρεμιέρας, η βαθμολογία MPAA και το είδος, ακόμα και να αποκρύψετε αυτά που έχετε ήδη δει.
Μια άλλη επιλογή είναι να φιλτράρετε τις ταινίες ανά εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να βρείτε δωρεάν ταινίες ή ταινίες που είναι διαθέσιμες σε μια εφαρμογή που έχετε ήδη στη συσκευή σας.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Yidio

Popcornflix



Το Popcornflix είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή ταινίας που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν ταινίες μακριά από τον υπολογιστή σας.
Μερικές προβαλλόμενες ταινίες μετακινούνται στην κύρια σελίδα και μπορείτε να περιηγηθείτε στις ταινίες ανά είδος. Υπάρχει επίσης μια περιοχή της εφαρμογής μόνο για τις νέες αφίξεις, τις πιο δημοφιλείς ταινίες στο Popcornflix και τα πρωτότυπα Popcornflix.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ταινίες σε μια ουρά για να τις συγκεντρώσετε σε ένα μέρος, ακόμη και χωρίς να συνδεθείτε σε λογαριασμό.
Η ροή ταινιών μέσω του Popcornflix λειτουργεί σε iPhone, iPad, iPod touch, Android, Amazon Kindle, BlackBerry, Roku, Apple TV, Xbox και Samsung TV.

Κατεβάστε την εφαρμογή Popcornflix


SnagFilms
 

Η δωρεάν εφαρμογή ταινιών για το SnagFilms είναι διαθέσιμη στις περισσότερες μεγάλες συσκευές, είναι απλή στη χρήση και σας επιτρέπει να μοιράζεστε ταινίες μέσω των κοινωνικών μέσων.
Μπορείτε να μετακινηθείτε στα είδη στην ενότητα Ταινίες και να δείτε άλλα τμήματα ταινιών στην κύρια σελίδα.
Το SnagFilms προβάλλει ταινίες σε συσκευές iPhone, iPad, iPod touch, Android, BlackBerry, Roku, Boxee, Chromecast, Windows , Kindle, PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One και Panasonic Blu-ray.


Λήψη για SnagFilms


Pluto TV



Η τηλεόραση Pluto είναι μια ευέλικτη υπηρεσία που διαθέτει εφαρμογές σε μια ποικιλία έξυπνων τηλεοράσεων και smartphones. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση και ταινίες δωρεάν, καθώς και ροή ταινιών κατά παραγγελία.
Οι ταινίες του Pluto TV διατίθενται σε διάφορα είδη όπως το δράμα, η δράση και τρόμου. Μπορείτε επίσης να δείτε τις πιο πρόσφατα προστιθέμενες ταινίες όπως και δημοφιλείς ταινίες στην τηλεόραση Pluto.
Δεδομένου ότι το Pluto TV έχει και ζωντανές ταινίες, μπορείτε να αρχίσετε να τις παρακολουθείτε στο κανάλι 51 και μετά, παρόλο που οι ταινίες βρίσκονται σε άλλα κανάλια.
Η εφαρμογή για κινητά Pluto TV σας επιτρέπει να κρύβετε κανάλια αν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες από συγκεκριμένες πηγές, καθώς και να δείτε την περιγραφή ταινιών που παίζουν αργότερα αλλά δεν είναι ζωντανές αυτήν τη στιγμή.

Κατεβάστε την Pluto TV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !