Apple Arcade:Νέο βίντεο παρουσιάζει την υπηρεσία παιχνιδιών της Apple

0
Η Apple Arcade αποκαλύπτεται λίγο περισσότερο. Μετά τις πρώτες εικόνες αυτό το Σαββατοκύριακο , έχουμε την προβολή σε ένα βίντεο που δοκιμάζει την υπηρεσία σε ένα υπολογιστή Mac.  
Ως υπενθύμιση, η Apple Arcade θα υποστηρίζεται επίσης σε iPhone, iPad και Apple TV και θα παίξει περισσότερα από 100 παιχνίδια χωρίς διαφήμιση και χωρίς αγορά. Η συνδρομή θα είναι 4,99 δολαρια / μήνα και θα είναι συμβατή με το χαρακτηριστικό Family Sharing.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το 9to5Mac, δείχνει πώς φαίνεται η Apple Arcade, πώς να εγγραφείτε και πώς είναι η εμπειρία των παιχνιδιών.Η διαδικασία είναι αρκετά κλασική για όσους έχουν ήδη χρησιμοποιήσει στο App Store, επιλέγουμε ένα από τα προτεινόμενα παιχνίδια, κάνουμε κλικ στο κουμπί "Get" και αφήνουμε να γίνει η λήψη. Η δοκιμαστική φάση είναι αποκλειστικά για τους εργαζόμενους, όπου η Apple τονίζει τα παιχνίδια της Χελώνας, Down in Bermuda, Hot Lava, Kings of the Castle, Sneaky Sasquatch και Frogger στην Toy Town .

Τα παιχνίδια για την ώρα που προτείνονται είναι πιο πολύ για κινητά παιχνίδια. Είμαστε πολύ μακριά ακόμη από μια εμπειρία που μπορεί να βρεθεί απέναντι σε ένα PlayStation, ένα Xbox ή ένα Switch. Είναι βέβαιο ότι η Apple θα πρέπει να εμπλουτίσει γρήγορα τον κατάλογό της για να ωθήσει τους πελάτες να εγγραφούν.

Το Apple Arcade θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο και η Apple θα ανακοινώσει σύντομα μια ακριβέστερη ημερομηνία.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !