Εντάσεις και διαφωνίες στην ομάδα του AppleWatch προκαλούν αποχωρήσεις

0
Τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα υγείας της Apple . Το CNBC αναφέρει ότι υπάρχουν εντάσεις, μέχρι που κάποιοι υπάλληλοι προτιμούν να εγκαταλείψουν την εταιρεία. 
Το πρόβλημα προέρχεται από τη φιλοδοξία που έχουν κάποιοι από αυτούς. Μερικοί εργαζόμενοι πιστεύουν ότι η Apple θα μπορούσε να κάνει την υγεία πολύ ισχυρότερη με ακόμη πιο προηγμένες πρωτοβουλίες, όπως η τηλεϊατρική ή και απλούστευση της χρέωσης για μια ασφάλιση. Αλλά δεν συμφωνούν όλοι, ειδικά εκείνοι που προτιμούν να επικεντρωθούν σε αυτό που δουλεύουν τώρα, όπως το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) στο Apple Watch. Έτσι για το λόγο αυτό, οι περισσότερες αναχωρήσεις πραγματοποιούνται στο τμήμα που διαχειρίζεται ο Sumbul Desai, ο οποίος επιβλέπει το ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Μερικοί υπάλληλοι είναι συνεπώς δυσαρεστημένοι, γεγονός που οδήγησε τον Jeff Williams, τον αριθμό 2 στην ιεραρχία της Apple (ακριβώς πίσω από τον Tim Cook), να αναλάβει το πρόβλημα. Ο ηγέτης μίλησε με πολλούς ανθρώπους για να μάθει τι τους ενοχλεί για να βρει μια πιθανή λύση.

Το CNBC σημείωσε ότι υπήρξαν πολλές αναχωρήσεις, αλλά αναφέρει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν το ποσοστό είναι υψηλότερο από άλλα τμήματα της Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !