Τα iOS 13 beta 8 και watchOS 6 beta 8 είναι διαθέσιμα

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το beta 8 (build 17A5572a) του iOS 13 σε iPhone και iPod touch και iPadOS για τα iPad. Συνεχίζουμε λοιπόν μια εξειδικευμένη έκδοση beta κάθε εβδομάδα μέχρι την τελική έκδοση. Αρχικά, η Apple προσέφερε μια νέα έκδοση κάθε δύο εβδομάδες. 
Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις καινοτομίες αυτής της όγδοης βήτα καθώς είναι μόνο λίγες ώρες αλλά σύντομα θα μάθουμε. Η προηγούμενη έκδοση, που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου, ήταν μάλλον φτωχή από εκπλήξεις με μια αλλαγή για τη διαφάνεια των εγγραφών, νέες επιλογές στο Mail για να καθορίσουν τι πρέπει να κάνουν για τους αποκλεισμένους αποστολείς, το κουμπί "Εναλλαγή εφαρμογών" και άλλα . Πρέπει να σημειωθεί ότι πλησιάζουμε στην τελική έκδοση του iOS 13, καθώς η Apple επικεντρώνεται κυρίως σε σφάλματα και επιδόσεις τώρα.

Εάν διαθέτετε το προφίλ για να δοκιμάσετε το iOS 13 beta που είναι αφιερωμένο στους προγραμματιστές, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της έκδοσης beta 8. Η νέα δημόσια beta θα πρέπει να είναι διαθέσιμη το βράδυ ή αύριο με τα ίδια χαρακτηριστικά / αλλαγές στο πρόγραμμα.

Η Apple προσφέρει επίσης watchOS 6 beta 8 (κατασκευή 17R5571a) για το Apple Watch. Δεν υπάρχει νέα έκδοση για το tvOS 13 και macOS Catalina στο άμεσο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !