Κάντε κλήσεις η στείλετε μηνύματα χωρίς να εμφανίζεται ο αριθμός σας

0
Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλετε να εμφανίζεται ο τηλεφωνικός σας αριθμός για παράδειγμα αν αγοράζετε από το διαδίκτυο κάτι η αν θέλετε να επικοινωνήσετε με μια εταιρία είτε τηλεφωνικά είτε και με τα μηνύματα. 
Τηλεφωνικά είναι εύκολο να κρύψετε το νούμερο σας αλλά στα μηνύματα οι εταιρίες κινητής δεν μας το επιτρέπουν.
Εδώ είναι που θα σας φανεί χρήσιμη μια εφαρμογή για αυτό το σκοπό στο κινητό σας.Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά εμείς θα ασχοληθούμε σήμερα με την hushed που υποστηρίζει και την χώρα μας.

H Hushed , που αναπτύχθηκε από το AffinityClick , είναι επί του παρόντος μία από τις αγαπημένες εφαρμογές. Η εφαρμογή έχει έναν όμορφο, διαισθητικό σχεδιασμό και σας επιτρέπει να επιλέξετε κωδικούς περιοχής από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες (και της Ελλάδας). Χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας ή το δίκτυο Wi-Fi για να πραγματοποιήσει τις κλήσεις, έτσι δεν υπάρχουν ακριβές χρεώσεις υπηρεσιών για υπεραστικές κλήσεις. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα τηλεφωνητή που είναι ξεχωριστός από τον κεντρικό σας.
Η εφαρμογή λειτουργεί για Android και iOS και προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 ημερών. Μπορείτε να πληρώσετε για έναν ιδιωτικό αριθμό που θα διαλέξετε εσείς με σχετικά φτηνές εισερχόμενες / εξερχόμενες χρεώσεις ανά λεπτό ή να συμμετάσχετε σε ένα πλανο που σας ενδιαφέρει . Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη διαπραγμάτευση είναι η τιμή των 4,99 δολαρίων / μήνα ανά νέο αριθμό για απεριόριστη χρήση, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική υπόθεση αν το χρησιμοποιείτε πολύ. Αν αποφασίσετε να διαγράψετε τον αριθμό, θα πρέπει να αρχίσετε πάλι με ένα νέο και νέο πλάνο.

Το Hushed επιτρέπει επίσης γραπτά μηνύματα, αν και το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο για τώρα. Εάν προτιμάτε τα μηνύματα να αυτοκαταστρέφονται μόλις ανοίξουν, τότε το Hushed σας έχει καλύψει και εκεί. Απλά ενεργοποιήστε τη συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία Ιδιωτικών μηνυμάτων (η οποία απαιτεί και τα δύο μέρη να χρησιμοποιήσουν το Hushed) και είστε έτοιμοι.

Την εφαρμογη θα την βρείτε να την κατεβάσετε για το Ios στο σύνδεσμο εδώ και στα Android εδώ.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !