Δείτε και κατεβάστε τις 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για ήχους κλήσεων στο iphone σας

0
Σαββατοκύριακο και έχετε το χρόνο μπροστά σας η και στην παραλία να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το κινητό σας χωρίς βέβαια να παραμελήσετε το έτερον ήμισυ και να κατεβάσετε εφαρμογές με  ringtones που ίσως σας ενδιαφέρουν χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποίες ξεχωρίσαμε και αξίζουν τη προσοχή σας.

Ringtones for iPhone


Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να έχουν τις φωνές των αγαπημένων τους ως ringtones τους. Αλλά με το iPhone, ήταν ακόμα ένα δύσκολο έργο επειδή θα έπρεπε να αλλάξετε τη μορφή της εγγραφής και να ακολουθήσετε μια σειρά βημάτων. Αλλά με το Ringtones for iPhone, που είναι μια δωρεάν εφαρμογή στο iOS σας επιτρέπει να το κάνετε χωρίς καμία ταλαιπωρία. Έτσι, ορίστε γρήγορα τις φωνές των αγαπημένων σας, ως ήχο κλήσης στο iPhone σας.Εκτός από τους δικούς σας τόνους, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία τόνων που έρχονται προεγκατεστημένα με την εφαρμογή.


TUUNES™ Ringtones & Text Tones 


Μία από τις αγαπημένες μου εφαρμογές για λήψη και ρύθμιση δωρεάν ringtones στο iPhone μου είναι η Tunnes App. Έχει έναν σορό επιλογών ήχων και συνεχίζουν να προσθέτουν νέους τόνους περιοδικά με τις ενημερώσεις τους. Η εφαρμογή έχει εντυπωσιακό κατάλογο μελωδιών και έχει ήχους κλήσης και τόνους εφαρμογών που είναι κατάλληλοι για κάθε γούστο.
Επιλέξτε από την προεγκατεστημένη συλλογή μελωδιών ή προσθέστε τη δική σας.


Ringtones HD & Ringtone Maker


Ενώ κάθε εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα προσφέρει εκατοντάδες δωρεάν ringtones, αλλά αυτό που θέτει η εφαρμογή Ringtones HD & Ringtone Maker πέρα από κάθε άλλη εφαρμογή είναι η ποιότητα ήχου όλων των μελωδιών. Οι ήχοι σε αυτή την εφαρμογή έχουν υψηλής ποιότητας μελωδία, οι οποίοι σας δίνουν μεγαλύτερη σαφήνεια από τους άλλους συναδέλφους της.
Περιηγηθείτε σε έναν καταπληκτικό κατάλογο μελωδιών που είναι ιδανικοί για όλους τους τόνους ειδοποιήσεων και τους ήχους κλήσης στο iPhone σας. Το Ringtones HD & Ringtone Maker είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που προσφέρει διάφορες επιλογές προσαρμογής, οι οποίες σας δίνουν απόλυτο έλεγχο των μελωδιών, του βήματος, του μεγέθους κλπ.


Best Ringtones 2019


Έχετε κουραστεί να ακούτε τους ίδιους προεπιλεγμένους ήχους κλήσης που έρχονται προεγκατεστημένοι με το iPhone σας; Αν η απάντησή σας σε αυτή την ερώτηση είναι ναι, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή. Best Ringtones 2019 δωρεάν εφαρμογή ringtone για το iPhone έρχεται με 1000 τελευταίες μουσικές μελωδίες.


Cool Ringtones: Ringtone Maker


Το ίδιο το όνομα λέει ότι η εφαρμογή είναι δροσερή, ώστε να έχει έναν τόνο φρέσκων μελωδιών που μπορείτε να ορίσετε ως Ringtone ή Ήχος ειδοποίησης στο iPhone. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή ήχων κλήσης έχει ένα θέμα για κάθε σας διάθεση ή εποχή.
Μπορείτε να δημιουργήσετε δεκάδες ringtones χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !