Νέες επιλογές Boomerang για να δημιουργήσετε βρόχο βίντεο στο Instagram

0
Το μπούμερανγκ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εικονικά χαρακτηριστικά του Instagram . Αν δεν γνωρίζετε ήδη, το Boomerangs καταγράφει έως και 20 καρέ βίντεο, όπου στη συνέχεια γυρίζει το βίντεο πίσω και ξανά πίσω επαναλαμβανόμενα(εξ ου και το όνομα). Το Instagram δοκιμάζει αυτήν την περίοδο πέντε νέες επιλογές στο Boomerang για την κάμερα των ιστοριών του. 
Το Instagram δεν ανακοίνωσε αυτές τις επιλογές του Boomerang. Αντ 'αυτού, μάθαμε γι' αυτά μέσω της Jane Manchun Wong , η οποία αναλύει εφαρμογές στον κώδικα ανάπτυξης.
Μια πιθανή ενημερωμένη έκδοση του Instagram θα μπορούσε να περιλαμβάνει έξι συνολικά επιλογές για το Boomerang:

Κλασικό: Το τυπικό Boomerang. Τίποτα νέο εδώ.
Αναμονή: Αυτό θα σταματήσει το βίντεο στο τέλος του βρόχου πριν από την επαναφορά του βρόχου. Τo Boomerangs το κάνει ήδη σε κάποιο βαθμό, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως το "Hold" αλλάζει τη διάρκεια της παύσης.
Δυναμικό: Το Instagram θα "κουνάει" το βίντεό σας στο τέλος του βρόχου, πιθανότατα παίρνοντας τα τελευταία σχήματα πριν από το τέλος και βυθίζοντας σε αυτά.
Slowmo: Αναφέρεται το ίδιο με το Classic, απλά έπαιζε πιο αργά.
Duo: Το Duo είναι το ίδιο με τον Classic, μόνο ελαφρώς πιο αργό.
Duo2: Ο Manchun αναφέρει δύο επιλογές Duo, η δεύτερη από τις οποίες είναι οριακά ταχύτερη από την Classic. Ίσως θα συνδυαστούν σε μία επιλογή με δύο τρόπους.

Για να δείτε τις εικόνες και τα νέα αυτά χαρακτηριστικά μπορειτε να επισκεφτείτε την σελίδα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !