Έχουμε τις πρώτες εικόνες της εφαρμογής Disney + για iPhone, iPad και Apple TV

0
Η Disney έχει μοιραστεί νέες εικόνες της Disney +, της υπηρεσίας streaming που θα ανταγωνιστεί με τις υπηρεσίες του Netflix, Amazon Prime Video και Apple TV +. Μια παρουσίαση έγινε στο D23 Expo και η Engadget μπορούσε να δει τις εφαρμογές για iPhone, iPad και Apple TV. 
Σε πρώτη ματιά, η εφαρμογή στην Apple TV μοιάζει με τις άλλες προσφερόμενες πλατφόρμες υπηρεσιών. Αλλά η Disney λέει ότι θέλει να ξεχωρίζει από τους άλλους με μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε θεατή. Όσον αφορά το προτεινόμενο περιεχόμενο, η Disney θα βασίζεται τόσο στους αλγόριθμους όσο και στους υπαλλήλους.

Η Disney + θα είναι λίγο πιο γενναιόδωρη από την Netflix, αφού θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε επτά προφίλ ανά λογαριασμό. Κάθε προφίλ έχει τις συστάσεις και τις λίστες αναπαραγωγής. Από την πλευρά της χρήσης, μπορούμε να δούμε τις ταινίες και τις σειρές σε 4K, HDR και Dolby Atmos σε τέσσερις συσκευές την ίδια στιγμή το πολύ. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του περιεχομένου για παρακολούθηση χωρίς υποχρεωτική σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η Disney + θα είναι διαθέσιμη σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Apple, στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τις Κάτω Χώρες, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις αρχές του 2020 για να την έχετε στη Ελλαδα. Η τιμή θα είναι μόνο 6,99 € / μήνα. Αυτό είναι σημαντικά μικρότερη από το Netflix το οποίο απαιτεί 15,99 € / μήνα για ισοδύναμη συνδρομή (4Κ και 4 οθόνες).



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !