Παίξτε το Game Boy Color στο iPhone σας ..Δεν Απαιτείται Jailbreak

0
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι και hacks για να ξαναζήσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές που έχει να σας προσφέρει το οκτώ-bit gaming , υπάρχει όμως ένας απείρως απλούστερος τρόπος για να αποκτήσετε παιχνίδια του Nintendo GB και το GBC όπως το Pokémon ,το Mario και το Zelda στο iPhone σας. 
Δεν χρειάζεται να κάνετε jailbreaking και να κατεβάσετε τον τελευταίο εξομοιωτή από το Cydia ή το Sileo.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φαντάζεστε και το μόνο που χρειαζόσαστε είναι να κατεβάσετε το παιχνίδι σε μορφή ROM που σας ενδιαφέρει απο μια αναζήτηση στην Google και να το αποθηκεύσετε στο λογαριασμό σας στο Google Drive.Αν πρόκειται για αρχείο ZIP, θα πρέπει πρώτα για να εξαγάγετε το αρχείο .gb ή .gbc.

Τώρα μεταβείτε στο gameplaycolor.com στο πρόγραμμα περιήγησης του Safari στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε μια συντόμευση στην αρχική σας οθόνη. Στην ιστοσελίδα, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε "Play Now". Στην επόμενη σελίδα, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και στη γραμμή εργαλείων του Safari και στη συνέχεια, πατήστε το "Προσθήκη στην Αρχική οθόνη" από την προβολή δραστηριότητας.




Στην σελίδα " Προσθήκη στην αρχική οθόνη ", μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε όνομα θέλετε για το Παιχνίδι . Από προεπιλογή, το iOS θα το ονομάσει "Game Play", έτσι,  αν συμφωνείτε πατήστε "Προσθήκη".
Αφού έχετε πλέον την εφαρμογη εγκατεστημένη στη συσκευή σας επιτρέψτε να συνδεθείτε με το Google Drive για να προσθέσετε την ROM του παιχνιδιού που είχατε κατεβάσει νωρίτερα.
 Θα χρειαστεί να αντιγράψετε και να επικολλήσετε ένα κωδικό στο  Color Play Play για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση μεταξύ του Google Drive και του Color Play Game, επομένως προχωρήστε και αντιγράψτε το διακριτικό.

 Τώρα απομένει να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που σας βολεύουν για τον ήχο και την εμφάνιση και να απολαύσετε τα παλιά καλά παιχνίδια στο iphone/iPad σας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !