Προσθήκη ενός Dock στην οθόνη κλειδώματος του iPhone για γρήγορη πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές

0
Εκτός από τον φακό, την κάμερα και τις εφαρμογές στις οποίες έχετε πρόσβαση μέσω ειδοποιήσεων, γραφικών στοιχείων, ειδοποιήσεων βάσει της τοποθεσίας και του Κέντρου Ελέγχου, δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξετε άλλες εφαρμογές που θα θέλατε εσείς κατευθείαν από την οθόνη κλειδώματος που χρησιμοποιείτε συχνά.
Ωστόσο, εάν διαθέτετε μια συσκευή jailbroken , μπορείτε να το διορθώσετε αυτό.
Το LockDock , από τον Blake Boxberger , είναι το tweak που καθιστά δυνατή την εγκατάσταση του dock στην οθόνη κλειδώματος και είναι ένα από τα λίγα tweak που προσφέρει μια δοκιμαστική έκδοση για να δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε για την αγορά του.

Προτού ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το LockDock είναι διαθέσιμο μόνο στο αποθετήριο της Dynastic, οπότε θα πρέπει πρώτα να το αποθηκεύσετε σε Cydia ή Sileo και προσθέστε το repo.dynastic.co στη λίστα.

Τώρα εκτελέστε μια αναζήτηση για το " LockDock (Demo) " είτε στο Cydia είτε στο Sileo, στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Install" ή "Get" αντίστοιχα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.



Το LockDock ενεργοποιείται αυτόματα το εγκαταστήσετε και πέρα ​​από το μεγάλο κόκκινο "Demo" υδατόσημο, το τσίμπημα είναι πλήρως λειτουργικό, αφήνοντάς σας ελεύθερο το πεδίο να πειραματιστείτε με τα χαρακτηριστικά του.
Το LockDock σας επιτρέπει επίσης να μετακινήσετε το Dock και να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το dock για να μεταβείτε στη λειτουργία wiggle και, στη συνέχεια, σύρετέ τo στη θέση που θέλετε.

Αν σας αρέσει το τι προσφέρει το LockDock, μπορείτε να αγοράσετε το tweak (2,99 δολάρια) για να απαλλαγείτε από αυτό το αντιαισθητικό υδατογράφημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !