Σας εμφανίζεται σκούρα η ταπετσαρία σας στο ios 13?...δείτε πως θα το διορθώσετε

0
Αφού ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας στο iOS 13, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα wallpapers της οθόνης κλειδώματος και της οθόνης έχουν γίνει περίεργα σκοτεινά. Το σκοτεινό φίλτρο στην ταπετσαρία είναι τόσο βαθύ που αισθάνεται κάποιος σαν να έχει μια διαφορετική εικόνα εντελώς. 
Η ταπετσαρία στο iOS 13 φαίνεται σκοτεινή λόγω της νέας λειτουργίας "σκούρας εμφάνισης" που έχει εισαχθεί στα iOS 13 και το iPadOS 13. Το λειτουργικό σύστημα καθιστά τη ταπετσαρία σκοτεινή, προκειμένου να γίνει ευκολότερη η εικόνα φόντου στο μάτι για χρήστες που χρησιμοποιούν τη σκοτεινή λειτουργία. Ενώ η ταπετσαρία επιστρέφει στην αρχική της κατάσταση μόλις απενεργοποιήσετε τη λειτουργία σκούρου του iOS, απο το νέο διακόπτη.

Ευτυχώς έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε το σκοτείνιασμα της ταπετσαρίας, αν ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στο iOS 13 powered iPhone ή iPad ξεκινήστε την εφαρμογή ρυθμίσεις.
Μεταβείτε στην επιλογή "Ταπετσαρίες" και αναζητήστε την εναλλαγή "Ταπετσαρία σκούρας εμφάνισης" κάτω από τη προ επισκόπηση της εικόνας.
Γυρίστε τώρα το διακόπτη.

Αυτό είναι. Αφού απενεργοποιήσετε την επιλογή Ταπετσαρία μαύρης εμφάνισης, το iOS δεν θα σκουραινει πλέον την ταπετσαρία και μπορείτε να την απολαύσετε στην αρχική της κατάσταση.

Ενώ κάποιοι μπορεί να βρουν ενοχλητικό την σκοτεινή ταπετσαρία, δεν είναι κακή επιλογή να την έχετε ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία προγραμματισμού της λειτουργίας σκοτεινού τρόπου λειτουργίας. Ορισμένες ταπετσαρίες πραγματικά φαίνονται καλύτερα όταν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, και γίνονται εύκολες στο μάτι σε πιο σκούρα περιβάλλοντα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !