Glance: Ένα νέο tweak προσαρμόζει την οθόνη κλειδώματος

0
Πολλοί χρήστες αισθάνονται ότι η Apple δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τις οθόνες OLED που βρίσκονται στα τελευταία μοντελα των iPhones της. 
Αυτό που κάνει τις οθόνες OLED διαφορετικές από τις οθόνες LCD που βρίσκονται σε παλαιότερα iPhones είναι ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος οθόνης επιτρέπει στη συσκευή να ενεργοποιεί συγκεκριμένα εικονοστοιχεία της οθόνης για να εμφανίζει πληροφορίες ενώ το υπόλοιπο της οθόνης παραμένει απενεργοποιημένο, δίνοντας έτσι την τέλεια αληθινή "μαύρη" εμφάνιση . Αυτό βοηθά επίσης τη συσκευή στη μείωση της κατανάλωσης της μπαταρίας.

Ένα νέο tweak jailbreak που ονομάζεται Glance κάνει ακριβώς αυτό αντικαθιστώντας την κανονική οθόνη lockscreen με μια σκοτεινή. Δεν προσθέτει μόνο ένα σκούρο φόντο στην οθόνη κλειδώματος αλλά επίσης εμφανίζει ειδοποιήσεις, ημερομηνία, ώρα και μπαταρία χωρίς γραφικά, δίνοντας στην οθόνη κλειδώματος μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Και πάλι τα οφέλη της δεν σταματούν με την μινιμαλιστική της εμφάνιση αλλά επεκτείνονται και στη συμβολή στη μείωση της κατανάλωσης της μπαταρίας.
Το Glance προσφέρει επίσης εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν την οθόνη κλειδώματος του iPhone τους ακριβώς όπως τους αρέσει. Από τις ρυθμίσεις του, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το στυλ του ρολογιού και να προσθέσουν περισσότερες πληροφορίες σε αυτό, να αυξήσουν ή να μειώσουν το χρονικό όριο κλειδώματος οθόνης, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν την κινούμενη κινούμενη φόρτιση, να εναλλάξουν απλά τα widget της μουσικής.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Glance tweak από το BigBoss repo, ωστόσο για να το ενεργοποιήσετε κοστίζει $ 1,49 που πρέπει να πληρώσετε μετά την εγκατάσταση του από το Cydia. Λειτουργεί με το iOS 11.4 μέχρι το iOS 12.3.0



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !