Δείτε πως θα βγάλετε το νερό από το iphone σας χωρίς να το ανοίξετε

0
Από τo iphone 7 και 7 Plus , τα περισσότερα μοντέλα iPhone έχουν έρθει με υποστήριξη IP67 για τη σκόνη και το νερό βαθμολογία . Ωστόσο, η Apple δεν συμπεριέλαβε έναν ενσωματωμένο τρόπο έκπλυσης νερού από τα ηχεία, όπως συμβαίνει στο Apple Watch ξεκινώντας από τη σειρά 2. 
Όταν εισέρχεται νερό στα ηχεία του Apple Watch, το ρολόι θα χρησιμοποιήσει το δονητικό ηχείο για να διώξει το νερό, είτε αυτόματα είτε ακόμη και χειροκίνητα.
Εάν έχετε ένα παλαιότερο iPhone, όπως ένα iPhone 5, 6 ή 6, που δεν έχουν αδιάβροχη προστασία, μην χρησιμοποιείτε αυτήν την μέθοδο που θα περιγράψουμε, καθώς θα μπορούσε να βλάψει ίσως τα ηχεία σας. Για αυτά τα μοντέλα, τοποθετήστε απλά το iPhone σας σε απορροφητικό πανί, από πλευρά ηχείου και περιμένετε να βγει το νερό. Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει επίσης για τα iPhones με IP67 στεγανοποίηση.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να κατεβάσετε στο iphone σας την εφαρμογή Sonic (όχι δεν είναι το παιχνίδι) που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
Αφού ανοίξετε την εφαρμογή Sonic, θα έχετε μερικές επιλογές. Ένας τρόπος για να βγάλετε νερό από τα ηχεία σας είναι να επιλέξετε χειροκίνητα μια συχνότητα.

Μη αυτόματη ρύθμιση της συχνότητας

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω για να ρυθμίσετε τη συχνότητα (Hz) και μπορείτε να πατήσετε το "Play" για να αναπαράγετε τον ήχο και να συνεχίσετε να ρυθμίζετε, αν είναι απαραίτητο. Η ιδανική συχνότητα για την εκτόνωση του νερού λέγεται ότι είναι περίπου στα 165 Hz , οπότε κάνετε το καλύτερό για κάπου εκεί κοντά. Με τη συχνότητα που έχει οριστεί στο ιδανικό σημείο, τα μηχανικά κραδασμικά κύματα πίεσης και μετατόπισης θα ανακινήσουν το νερό προς τα έξω.

Βεβαιωθείτε ότι η ένταση του iPhone σας είναι τόσο υψηλή και να παρακολουθήσετε τα ηχεία σας. Ανάλογα με το πόσο νερό υπάρχει, θα πρέπει να δείτε μικρά σταγονίδια νερού που εξέρχονται από τις γρίλιες των ηχείων σας. Μπορεί να δείτε ακόμη και μερικά να βγουν από το μπροστινό ηχείο η στο ακουστικό. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε το νερό να βγαίνει, το iPhone σας θα πρέπει να ακούγεται κανονικά ξανά σχεδόν αμέσως. Πατήστε "Διακοπή" όποτε τελειώσετε.



Αυτόματη ρύθμιση

Εάν το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να είναι σβηστό μετά τη μέθοδο των 165 Hz, η Sonic έχει έναν άλλο τρόπο για να βγάλει το νερό από τα ηχεία σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της σταγόνας νερού στο κέντρο της οθόνης, για να δημιουργήσετε μια συχνότητα μεγαλύτερη από 165 Hz και, στη συνέχεια, σηκώστε το δάχτυλό σας για να σταματήσετε τον ήχο.

Η συχνότητα που εμφανίζεται στην οθόνη εδώ δεν επηρεάζει τη μέθοδο σταγόνας νερού. Είτε η Sonic εμφανίζει μια ρύθμιση από 440 Hz, μέχρι και 1080 Hz, είτε οτιδήποτε, ο ίδιος ήχος θα βγει από το iPhone σας όταν πιέσετε και κρατήσετε την έξοδο νερού.

Η εφαρμογη Sonic είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση, και είναι σίγουρα μια must-have app, αν χρησιμοποιείτε το iPhone σας γύρω από το νερό συχνά. Δεδομένου ότι αυτά τα iPhones με IP67 μπορούν να βυθιστούν πλήρως σε νερό τόσο βαθιά όσο το 1 μέτρο για περίοδο έως και 30 λεπτών, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή πολύ, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !