Αποκτήστε μοναδικά φίλτρα προσώπου από τους διάσημους για το Instagram

0
Είναι καταπληκτικό να χρησιμοποιείτε φίλτρα στο Instagram που είναι σπάνια και τα έχουν πολύ λίγοι γιατί δεν τα γνωρίζουν. 
Έτσι αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορείτε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας δεκάδες φίλτρα πολύ εύκολα.
To Instagram ανήγγειλε ένα πρόγραμμα το Μάιο του 2018, που επιτρέπει σε εταιρίες, δημόσιες προσωπικότητες, διασημότητες και άλλους δημοφιλείς δημιουργούς να κάνουν πρωτότυπα φίλτρα προσώπου για το ακροατήριό τους μέσω της πλατφόρμας Spark AR Studio του Facebook. Οι λογαριασμοί συνδέονται με το κλειστό beta πρόγραμμα μέσω του Facebook με ένα συνδεδεμένο Instagram. Υπάρχουν περίπου 20.000 χρήστες στην κοινότητα του Spark AR και επομένως υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός φίλτρων εκεί έξω που πιθανώς δεν έχετε δει ποτέ.

Πώς να αποκτήσετε προσαρμοσμένα φίλτρα στο Instagram σας

Η προσθήκη κρυφών φίλτρων στην κάμερα ιστορίας σας είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειαζόσαστε είναι να ακολουθήστε έναν δημιουργό που τα κάνει. Ένας αξιοσημείωτος δημιουργός φίλτρων του Instagram είναι η Johanna Jaskowska , αλλά θα βρείτε εκατοντάδες άλλους που κάνουν περισσότερα φίλτρα. Στο παράδειγμα μας, η Jaskowska διαθέτει έξι φίλτρα προσώπου διαθέσιμα για το Instagram, τα περισσότερα από τα οποία ακολουθούν το ίδιο θέμα με την προσθήκη υλικών εφέ στο πρόσωπό σας χωρίς να το κρύβεται πίσω από το φίλτρο.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα έξι φίλτρα είναι να ακολουθήσετε την Jaskowska. Αφού το κάνετε, θα τα βρείτε σε ένα τμήμα των φίλτρου της φωτογραφικής μηχανής του Instagram (πατήστε το χαμόγελο στο κάτω δεξί μέρος). Θα ξέρετε ότι ένα φίλτρο έγινε από την Jaskowska όχι μόνο λόγω του ξεχωριστού στυλ, αλλά επειδή θα δείτε την ετικέτα της να εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης κατά την επιλογή του φίλτρου.

Ένα άλλο πρόσωπο που αξίζει να ακολουθήσετε  είναι ο σχεδιαστής των προϊόντων του Instagram ο George Kedenburg III , ο οποίος εργάζεται στο Spark AR. Δημιούργησε ένα φίλτρο προσώπου " Desktop96 ", το οποίο σας ρίχνει μέσα σε ένα επιτραπέζιο περιβάλλον Windows 95, καθώς και το "Life Battery", το οποίο ρίχνει έναν δείκτη μπαταρίας πάνω από το κεφάλι σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !