Πώς να κατεβάσετε δωρεάν μουσική για το iPhone και το iPad

0
Ίσως να έχετε την εντύπωση ότι δεν υπάρχει τρόπος να κατεβάσετε δωρεάν μουσική σε ενα iPhone ή iPad.  
Αυτό δεν ισχύει πια. Εφόσον γνωρίζετε την πηγή της μουσικής στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές η και όχι για τη λήψη και αναπαραγωγή μουσικής. Μπορείτε ακόμη να οργανώσετε τη δική σας μουσική συλλογή και να την μοιραστείτε με την αγαπημένη σας συσκευή αναπαραγωγής μουσικής τρίτου μέρους. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μουσική στο iPhone και το iPad.

1. eSound Music



Το eSound είναι μία από τις λίγες εφαρμογές στο App Store που σας δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη ακόμη και λαϊκών τραγουδιών.Μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια για χρήση και εκτός σύνδεσης. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή περιέχει διαφημίσεις και βίντεο η εκτός και αν πληρώσετε για να της απομακρύνετε η ακούτε τη μουσική εκτός σύνδεσης μετά.
Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Στη συνέχεια, αναζητήστε ένα τραγούδι και αγγίξτε το για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Αγγίξτε το κουμπί + για να το προσθέσετε στη Βιβλιοθήκη. Το κουμπί θα αλλάξει τώρα σε ένα κουμπί Λήψη. Αγγίξτε το για να αποθηκεύσετε το τραγούδι εκτός σύνδεσης.

Λήψη : eSound Music (Δωρεάν)


2. Documents by Readdle



Λήψη μουσικής και βίντεο στο iPhone και στο iPad

Το Documents είναι ο καλύτερος διαχειριστής λήψεων τρίτων για το iPhone. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και αναπτύσσεται από μια αξιόπιστη εταιρεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογη για να κατεβάσετε τα πάντα. Στη συνέχεια, απολαύστε το μέσα στην εφαρμογή.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Πρόγραμμα περιήγησης" για να επισκεφθείτε έναν σύνδεσμο που φιλοξενεί το αρχείο MP3. Μπορεί να είναι ένας οποιοσδήποτε ιστότοπος που έχει δωρεάν λήψεις μουσικής. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Λήψη για να ανοίξετε τον διαχειριστή λήψεων της εφαρμογής. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να πατήσετε σε αυτό για αναπαραγωγή του τραγουδιού ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί του μενού για να το μετακινήσετε σε άλλο φάκελο ή και για να το μοιραστείτε με μια εφαρμογή όπως η VLC.

Κατεβάστε : Documents by Readdle (Δωρεάν)

3. Browser and Documents Manager 


Η εφαρμογή "Browser and Documents Manager " είναι παρόμοια με την εφαρμογή για την οποία μιλήσαμε παραπάνω, αλλά διαθέτει μια έξυπνη δυνατότητα λήψης. Εάν μεταβείτε σε έναν σύνδεσμο όπως το SoundCloud και πατήσετε σε ένα αρχείο ήχου για να το αναπαραγάγετε, η εφαρμογή θα σας ρωτήσει αν θέλετε να κάνετε λήψη των πολυμέσων ως MP3. Αγγίξτε την επιλογή Λήψη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης. Μετά τη λήψη, μπορείτε να αναπαράγετε τα μέσα στην εφαρμογή ή να τα μοιράζεστε με οποιαδήποτε εφαρμογή.

Λήψη : Browser and Documents Manager (δωρεάν)

4. Safari στο iOS 13

iOS 13 Safari Download Manager

Εάν χρησιμοποιείτε το iOS 13 σε iPhone ή iPadOS 13 στο iPad, δεν χρειάζεστε να έχετε ούτε μια εφαρμογή για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική. Έχουμε μιλήσει λεπτομερώς για το πώς μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων χρησιμοποιώντας το Safari πριν.

Βασικά, απλά πλοηγηθείτε στον ιστότοπο που φιλοξενεί το αρχείο MP3 και πατήστε στο κουμπί Λήψη. Το Safari θα σας ρωτήσει τώρα αν θέλετε να το κατεβάσετε. Πατήστε το κουμπί Λήψη για να κατεβάσετε το MP3. Τώρα θα αποθηκευτεί στην εφαρμογή Αρχεία. Από προεπιλογή, το αρχείο αποθηκεύεται στο φάκελο "Λήψεις" στο iCloud Drive. Αλλά μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις => Safari για να αλλάξετε τη θέση λήψης. Αφού φορτωθεί η μουσική, μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί "Κοινή χρήση" για να στείλετε τη μουσική σε οποιοδήποτε media player όπως το VLC.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !