Συμβουλές για να στύψετε την μπαταρία του iPhone και να κρατά περισσότερο

0
Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ένα iPhone για λίγες μέρες θα έχει ανακαλύψει ότι ενώ η συσκευή είναι πολύ ισχυρή και ίσως ακόμα πιο λειτουργική από οποιοδήποτε άλλο smartphone ,  πρέπει όμως να συμβιβαστεί με ένα τίμημα που είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 
Υπάρχουν τρόποι για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής του iPhone, αλλά πολλοί από αυτούς περιλαμβάνουν την απενεργοποίηση υπηρεσιών και λειτουργιών, γεγονός που καθιστά την επιλογή αναγκαστική λύση.
Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την ισχύ του iPhone σας, αλλά να θυμάστε πως η σωστή χρήση θα διατηρήσει την μπαταρία σας σε καλή κατάσταση.

Αποτρέψετε την ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο



Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το iPhone σας πιο έξυπνο και έτοιμο για εσάς όποτε το χρειάζεστε. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η ανανέωση των εφαρμογών.Αυτή η λειτουργία εξετάζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και την ώρα της ημέρας που τις χρησιμοποιείτε η και στη συνέχεια τις ενημερώνει αυτόματα για εσάς, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξετε μία από αυτές τις εφαρμογές, να σας περιμένουν οι πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Μην ενημερώνετε αυτόματα τις εφαρμογές



Μια άλλη συμβουλή εξοικονόμησης μπαταρίας iPhone (εάν διαθέτετε iOS 7 ή νεότερη έκδοση) είναι να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα που ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές όταν απελευθερώνονται νέες εκδόσεις.
Βολική αυτή η λειτουργία, αλλά και μια τεράστια επιλογη για την σίγουρη αποστράγγιση μπαταρίας αφού συνεχώς ψάχνει για νέες εκδόσεις.

Μην παίρνετε προτάσεις για εφαρμογές



Οι προτεινόμενες εφαρμογές, που έχουν εισαχθεί στο iOS 8  και μετά, χρησιμοποιούν την τοποθεσία σας για να καταλάβουν πού βρίσκεστε και τι πλησιάζετε. Χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να καθορίσει ποιες εφαρμογές μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το πού βρίσκεστε.Αφαιρέστε αυτά τα widget γιατί μόνο κακό σας κάνουν και σπάνια τα χρησιμοποιείτε.

Ενεργοποιήστε την Αυτόματη Φωτεινότητα



Το iPhone διαθέτει αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος που ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης με βάση το φως γύρω από αυτό. Αυτό καθιστά πιο σκοτεινό σε σκοτεινά σημεία και ακόμα πιο φωτεινό όταν υπάρχει περισσότερος περιβαλλοντικός φωτισμός, εξοικονομώντας έτσι μπαταρία και διευκολύνοντας τη χρήση.

Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης



Το αποτέλεσμα της φωτεινότητας της οθόνης του iPhone σας είναι σαφές.. όσο πιο φωτεινή είναι η οθόνη σας, τόσο περισσότερη ενέργεια χρειάζεται. Ευτυχώς, μπορείτε να ελέγξετε την προεπιλεγμένη φωτεινότητα της οθόνης στο iPhone με αυτό το ρυθμιστικό.Κρατήστε την οθόνη όσο το δυνατόν πιο αχνή (στο σημείο που σας αρέσει) για την εξοικονόμηση της μπαταρίας.

Σταματήστε την κίνηση και τα εφέ στα εικονίδια


Ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά που εισάγονται στο iOS 7 και μετά ονομάζεται κίνηση στο υπόβαθρο. Είναι μικρο χαρακτηριστικό, αλλά αν μετακινήσετε το iPhone σας και παρακολουθήσετε τα εικονίδια της εφαρμογής και την εικόνα φόντου, θα τα δείτε να κινούνται ελαφρά ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, σαν να βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα.
Έτσι και το φαινόμενο parallax είναι κάτι για να αναδείξει και κάνει το τηλέφωνό σας να φαίνεται λίγο πιο ζωντανό. Ωστόσο, προσφέρει πολύ λίγα στην πραγματική λειτουργικά και σίγουρα παίρνει πολλά από τη μπαταρία iPhone σας.

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi όταν δεν το χρειάζεστε


Το Wi-Fi έχει τα πλεονεκτήματά του αφού μερικές φορές μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο ζωής της μπαταρίας εάν το σήμα είναι ισχυρότερο από αυτό που παίρνετε από έναν κυψελοειδή πύργο. Ωστόσο, εάν δεν είστε ακόμα κοντά σε δίκτυο Wi-Fi (όπως όταν ταξιδεύετε), απενεργοποιήστε το Wi-Fi για να εξοικονομήσετε μπαταρία στο iPhone σας.

 Αγοράστε μια πρόσθετη μπαταρία

 Τέλος αν εξακολουθείτε να θέλετε πολύ περισσότερη ενέργεια από την μπαταρία σας μπορείτε να αγοράσετε μια πρόσθετη που κυκλοφορούν δεκάδες στο εμπόριο στο στιλ μιας θήκης προστασίας για ακόμη περισσότερη ενέργεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !