Εγκαταλείπουν την Apple οι Ευρωπαίοι για χάρη της Samsung και της Xiaomi

0
Το iPhone υποφέρει αρκετά στο εξωτερικό σε ολόκληρο το κόσμο και αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη . Η εταιρεία Canalys έχει δημοσιεύσει τα στοιχεία των πωλήσεων για το δεύτερο τρίμηνο και η Apple είναι μία από τις μάρκες που έχουν χάσει μεγάλο έδαφος. 
Η Apple είναι ο τρίτος μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Ευρώπη με 6,4 εκατομμύρια iPhone στο δεύτερο τρίμηνο, έναντι 7,7 την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, δηλαδή μείωση κατά 17%. Το μερίδιο αγοράς του αμερικανικού κατασκευαστή κυμαίνεται από 17% έως 14,1%.

Η Samsung είναι η πρώτη στη λίστα με 18,3 εκατομμύρια πωλήσεις, έναντι 15,3 εκατομμυρίων πέρυσι το ίδιο τρίμηνο, με κέρδος 20%. Το μερίδιο αγοράς της αυξάνεται στο 40,6%. Η Huawei είναι η δεύτερη με 8,5 εκατομμύρια πωλημένα smartphones, σε σύγκριση με 10,1 εκατομμύρια προηγουμένως. Αυτό το ποσοστό μειώθηκε κατά 16%, εν μέρει λόγω των περιορισμών των ΗΠΑ και που είχαν παγκόσμιο αντίκτυπο. Η Xiaomi είναι τέταρτη και είναι ο μεγάλος νικητής με 4,3 εκατομμύρια πωλήσεις, αυξημένες κατά 48%. Συνολικά, το δεύτερο τρίμηνο πωλήθηκαν στην Ευρώπη 45,1 εκατομμύρια smartphones, σε σύγκριση με 45,2 εκατομμύρια πέρυσι.

Τα κορυφαία 5 πιο πωλημένα smartphones είναι το Samsung Galaxy A50 (3,2 εκατομμύρια αντίγραφα), το Samsung Galaxy A40 (2,2 εκατομμύρια), το Xiaomi Redmi Σημείωση 7 (2 εκατομμύρια), το Samsung Galaxy A20e (1,9 εκατομμύρια) ) και τέλος το iPhone XR (1,8 εκατομμύρια).

Η Canalys λέει ότι η Samsung είναι ο πρώτος κατασκευαστής σε μεγάλο βαθμό χάρη στα μεσαία smartphone της και όχι στα premium μοντέλα (όπως το Galaxy S10).Το Galaxy A αντιπροσώπευε το 65% των συνολικών πωλήσεων της Samsung.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !