Πως να λύσετε τα προβλήματα του jailbreak μέρος δεύτερο

0
Η διαδικασία του jailbreak δεν είναι κάτι σταθερό αφού έχει επινοηθεί από μεμονωμένους προγραμματιστές με κώδικα που πολλές φορές έχει ασυμβατότητες. 
Έτσι ο μόνος τρόπος για να λύσουμε κάποια μικροπροβλήματα που υπάρχουν είναι η εμπειρία άλλων χρηστών που βρήκαν τυχαία τρόπους επίλυσης.
Έτσι και στη περίπτωση μας το μέλος του blog μας με το ψευδώνυμο στο chat axgrs μοιράστηκε τις εμπειρίες του σχετικά με το πως να λύσουμε μερικά προβλήματα του jailbreak.Πάμε λοιπόν να τις δούμε....

• Εάν κάνετε πρώτη φορά Jailbreak και δεν πετύχει την πρώτη φορά, θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες μέχρι αυτό να επιτευχθεί.

• Η παρακάτω ενέργειες αφορούν την περίπτωση που ήδη έχει πραγματοποιηθεί Jailbreak και αντιμετωπίζετε θέματα μετά από αναβάθμιση του Unc0ver σε παλαιότερη η νεότερη έκδοση.

Πριν από το Jailbreak

1. Εάν για κάποιο λόγο το εργαλείο Unc0ver σταματάει στη μέση χωρίς να ολοκληρωθεί το Jailbreak, απλώς κάνετε διπλό κλικ το homebutton, κλείνετε όποια εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και ξαναδοκιμάζετε.

2. Εάν η συσκευή κάνει restart και εμφανίζει το μήλο κάθε φορά που τρέχετε το Unc0ver, δοκιμάστε την επόμενη φορά πριν πατήσετε Jailbreak, να πάτε στις ρυθμίσεις στο εικονίδιο επάνω δεξιά και να κλείσετε τον πρώτο διακόπτη με την ένδειξη Load Tweaks.

3. Εάν η συσκευή κάνει restart και εμφανίζει το μήλο κάθε φορά που τρέχετε το Unc0ver, δοκιμάστε την επόμενη φορά πριν πατήσετε Jailbreak, να πάτε στις ρυθμίσεις στο εικονίδιο επάνω δεξιά και να ανοίξετε τον διακόπτη που βρίσκεται λίγο πιο κάτω με την ένδειξη Reinstall Cydia.

Μετά από το Jailbreak

4. Εάν πραγματοποιήσατε Jailbreak με επιτυχία, αλλά για κάποιο λόγο ο Cydia κρασάρει και δεν ανοίγει, δοκιμάστε να κάνετε καθαρισμό με την εφαρμογή iCleaner Pro. Μετά το respring που θα εκτελέσει το iCleaner Pro πραγματοποιήστε ακόμα ένα respring στη συσκευή σας.

5. Εάν για κάποιο λόγο ο Cydia εξακολουθεί να κρασάρει και να μην ανοίγει, τότε ανοίξτε την εφαρμογή Filza και πλοηγηθείτε στις παρακάτω διαδρομές:

α) var/lib/apt/lists - Διαγραφή όλων των αρχείων εκτός από τον φάκελο partial.

β) var/lib/dpkg/updates - - Διαγραφή όλων των αρχείων

γ) var/mobile/library/cydia - Διαγραφή όλων των αρχείων

δ) var/mobile/library/caches/com.saurik.Cydia - Διαγραφή όλων των αρχείων

Τέλος κάνετε διπλό κλικ το homebutton, κλείνετε τον Cydia και πραγματοποιήστε respring.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !