Έρχεται σύντομα το κορυφαίο παιχνίδι PES 2020 για κινητές συσκευές

0
Το PES 2020 (ή μάλλον το eFootball PES 2020) ίσως το καλύτερο παιχνίδι εικονικού ποδοσφαίρου έρχεται σύντομα στο iPhone μας! Konami επιβεβαίωσε ότι η κινητή έκδοση του διάσημου παιχνιδιού ποδοσφαίρου θα είναι διαθέσιμη για iOS και Android τον Οκτώβριο.  
Και τα καλά νέα δεν σταματούν όμως εδώ, με το gameplay που θα πρέπει να είναι πολύ κοντά σε αυτό της κονσόλας η νέα Dribble Finesse (για ένα πιο δημιουργικό παιχνίδι), οι επιλογές προπόνησης και φυσικά οι ομάδες συνεργατών (ακόμη και αποκλειστικές συνεργασίες, όπως η Juventus Turin) του παιχνιδιού. από την άλλη πλευρά, η περιγραφή των γεγονότων στο διαδίκτυο υποδηλώνει ότι θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι freemium , το οποίο είναι κρίμα, αλλά δυστυχώς φαίνεται αναπόφευκτο για την προσαρμογή των παιχνιδιών χρειάζονται κάποιες αγορές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Βαρκελώνη, η Γιουβέντους το Τορίνο και η Μπάγερν Μονάχου είναι οι συνεργάτες ή ακόμα και οι αποκλειστικές ομάδες της ομάδας του PSE για το 2020.
Η μηχανική του παιχνιδιού Dibble Finesse θα ελέγξει ακόμα καλύτερα την μπάλα, με τόσο φυσικό τρόπο η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !