Πώς να απενεργοποιήσετε το 3D Touch στο iPhone σας στο iOS 13

0
Με τη σειρά των iPhone 11 Pro, η Apple έχει αποσυνδέσει το 3D Touch και το αντικατέστησε με το Haptic Touch. Το τελευταίο είναι ουσιαστικά μια εκλεπτυσμένη μορφή μακράς πίεσης, ενώ το 3D Touch βασίζεται σε ειδικό υλικό για να ανιχνεύει την πίεση που ασκείται στην οθόνη και στη συνέχεια να εμφανίζει τις σχετικές επιλογές.  
Το 3D Touch εξακολουθεί να βρίσκεται στο iPhone 6s στο iPhone XS Max, αλλά με το Haptic και την δυνατότητα αφής, τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα.

Μετά την αναβάθμιση του iOS 13, η Apple έχει ουσιαστικά παραλύσει το 3D Touch και το απομάκρυνε από τα μισά χαρακτηριστικά του. Δεν μπορείτε να κάνετε Peek και Pop στο Safari, την ικανότητα απλά να έρθετε σε επαφή με τον κόσμο και πολλά άλλα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι τα ηλεκτρονικά φόρουμ της Apple γεμίζουν με τις καταγγελίες των χρηστών για το πώς μισούν αυτή την αλλαγή.

Το πρόβλημα είναι ότι η Apple έχει απογυμνώσει το 3D Touch και μετακόμισε το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς του στο Haptic Touch. Έτσι, έχοντας και τις δύο επιλογές υπάρχει μια μικρή σύγχυση, δεδομένου ότι είστε πάντα με το ερώτημα να μαντέψετε εάν ο τύπος που έχετε είναι το 3D Touch ή το Haptic Touch.

Με την Apple να θέλει να ξεφορτωθεί το 3D Touch, είναι σαφές ότι το Haptic Touch είναι το μέλλον.

Απενεργοποιήστε το 3D Touch στο iPhone σας

Βήμα 1: Στο iPhone 6 σας στο iPhone XS / Max, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > .

Βήμα 2: Κάτω από το 3D Touch > Haptic Touch, θα βρείτε την επιλογή απενεργοποίησης του 3D Touch.

...Απενεργοποιήστε το 3D Touch

Αν σας αρέσει το 3D Touch και θέλετε να το κρατήσετε ενεργοποιημένο, μπορείτε απλά να προσαρμόσετε την ευαισθησία σας .

Θυμηθείτε ότι η απενεργοποίηση του 3D Touch δεν πρόκειται να επηρεάσει το Haptic Touch. Σε iPhones με 3D Touch, δεν υπάρχει τρόπος να τροποποιήσετε την ευαισθησία του Haptic Touch. Ωστόσο, σε καποια iPhones δεν διαθέτει 3D Touch, το ίδιο μενού θα σας προσφέρει την επιλογή να τροποποιήσετε την ευαισθησία Haptic Touch.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !