Η πρώτη επίδειξη του μόνιμου jailbreak στο ios 13.1.1 με τη χρήση του checkm8

0
Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το καταπληκτικό νέο για την εκμετάλλευση με το checkm8 σε όλα τα iPhone ξεκινώντας από το iPhone 4 έως το iPhone X που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για ένα μόνιμο jailbreak σε αυτές τις συσκευές.Το Checkm8 δεν είναι από μόνο του ένα jailbreak και εξαρτάται από τους προγραμματιστές για να επωφεληθούν από αυτό και να δημιουργήσουν ένα jailbreak για όλα τα iPhone. 
Βλέπουμε ήδη την κοινότητα jailbreak να οργανώνετε σε αυτή την εκμετάλλευση. Με τη βοήθεια του δημιουργού Jalubreak του Yalu Luca Todesco, ο @axi0mX δημοσίευσε ένα βίντεο του iPhone X που ξεκινάει σε λειτουργία Verbose με iOS 13.1.1. Αναφέρει επίσης ότι μετά την εκκίνηση του iPhone σε λειτουργία DFU, χρειάστηκαν 2 δευτερόλεπτα για να γίνει jailbreak στη συσκευή χρησιμοποιώντας το checkm8.

Δεδομένου ότι το checkm8 είναι ένα bootrom exploit, δεν μπορεί να διορθωθεί από την Apple ακόμη και μέσω ενημέρωσης του λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα iPhones και iPads που ξεκινούν από το iPhone 4s μέχρι και το iPhone X (A5-A11) θα είναι αδύνατο να εμποδιστεί το jailbreak για μια ζωή. Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε κάποιον από την κοινότητα του jailbreak να χρησιμοποιήσει αυτήν την εκμετάλλευση και να την μετατρέψει σε ένα ολοκληρωμένο jailbreak.

Τα καλά νέα είναι ότι σχεδόν όλοι οι προγραμματιστές όπως ο Pwn20wnd και ο CoolStar έχουν δείξει ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση και έχουν ήδη αρχίσει να εργάζονται σε αυτό. Πιθανότατα είναι θέμα χρόνου πριν δούμε ενα jailbreak για το iPhone 6s - το iPhone X το επόμενο διάστημα. Δεδομένου ότι το checkm8 δεν είναι μια απομακρυσμένη εκμετάλλευση, ωστόσο, είναι πιθανό το εργαλείο jailbreaking να απαιτεί από τους χρήστες να συνδέουν το iPhone με τον υπολογιστή τους για τη διαδικασία του jailbreak με κάποιο πρόγραμμα όπως το κάναμε παλιότερα με τις καλές εποχές του Redsnow και άλλων εργαλείων.
Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον...



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !