Η Apple σταματα την υποστήριξη του iMac 21,5 ίντσες (αρχές του 2013)

0
Ένας ακόμη Mac ενώνει τη λίστα των απαρχαιωμένων προϊόντων για την Apple και είναι το iMac στις 21,5 ίντσες (αρχές του 2013). Αυτή η επιλογη είναι σε ισχύ τώρα σε όλο τον κόσμο. 
Η κατάσταση των "ξεπερασμένων" σημαίνει ότι η Apple δεν εκτελεί πλέον επισκευές υλικού σε προϊόντα χωρίς εξαίρεση. Από την πλευρά τους, τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης της Apple δεν μπορούν να παραγγείλουν εξαρτήματα και επομένως να κάνουν επισκευές. Η μόνη λύση για μια "παλιά" μηχανή είναι να στραφεί σε έναν επισκευαστή της γειτονιάς με την ελπίδα ότι θα έχει το ανταλλακτικό.

Απολύτως τίποτα άλλο δεν αλλάζει σε αυτό το επίπεδο, όπου η μόνη διαφορά είναι η υποστήριξη από την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τις επισκευές. Το iMac 21.5 ιντσών (αρχές του 2013) μπορεί να εγκαταστήσει κανονικά το macOS Catalina, τη νέα ενημέρωση που θα διανεμηθεί σε λίγες εβδομάδες στην τελική έκδοση. Ακόμη και το μοντέλο το iMac του 2012 έχει το δικαίωμα, αυτό.

Η λίστα των απαρχαιωμένων προϊόντων διατίθεται στον ιστότοπο της Apple. Μόνο η αγγλική σελίδα έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !