Δείτε τι ώρα θα δώσει η Apple στην Ελλάδα το ios 13

0
Την Πέμπτη αύριο, η Apple θα κυκλοφορήσει την πρώτη δημόσια έκδοση του iOS 13 για όλα τα συμβατά iPhones στις 19 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η Apple δεν ανακοίνωσε την ώρα ακριβώς που θα κυκλοφορήσει το iOS 13 στο κοινό την Πέμπτη. Μάθετε το χρόνο απελευθέρωσης του iOS 13 στη ζώνη της ώρας σας ανάλογα τη χώρα εδώ. 
Πηγαίνοντας από το προηγούμενο ιστορικό της Apple, το iOS 13 θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα περίπου στις 10 π.μ. PST / 1 PM EST. Η Apple έχει κυκλοφορήσει όλες τις σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού της γύρω από την ίδια στιγμή.

Αν ψάχνετε για το χρόνο απελευθέρωσης του iOS 13 στη ζώνη ώρας σας, ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα.
Αν δεν βρείτε την πόλη σας στη λίστα 143 πόλεων, κατόπιν κατευθυνθείτε στο TimeandDate για να μάθετε το χρόνο απελευθέρωσης του iOS 12 στη ζώνη ώρας σας.
Όπως βλέπετε στην εικόνα πιο κάτω για την Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο περίπου στις 8 το απόγευμα.

Θυμηθείτε ότι λόγω της αρχικής βιασύνης του κόσμου, η λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων iOS 13 OTA στο iPhone σας θα είναι πολύ αργή. Θα πρέπει να περιμένετε λίγες ώρες ή μια μέρα πριν επιχειρήσετε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης.

Το iOS 13 είναι συμβατό με τα ακόλουθα iPhone:

iPhone XS Plus
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone SE

Ενώ η Apple είχε ανακοινώσει το iPadOS 13 μαζί με το iOS 13 στο WWDC, θα κυκλοφορήσει αργότερα το πρώτο, αυτό το μήνα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το iOS 13 συνοδεύεται από μια σειρά από νέες λειτουργίες, όπως τη λειτουργία σκούρου, έναν διαχειριστή λήψης για το Safari, μια νέα εφαρμογή Υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !