Αυτά είναι τα πρώτα παιχνίδια που θα δούμε στο Apple Arcade

0
Μόλις χθες η Apple δημοσίευσε μια λίστα παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας Apple Arcade. Η υπηρεσία Apple Arcade φαίνεται πολλά υποσχόμενη με 100 αποκλειστικά παιχνίδια που προσφέρονται με μόλις $ 4.99 για όλη την οικογένεια.   
Ακόμη και το Apple Arcade Hands-On ήταν ως επί το πλείστον θετικό. Ένας χρήστης στο Reddit έχει μοιραστεί τώρα έναν πλήρη κατάλογο των παιχνιδιών που θα κάνει το ντεμπούτο του με την Apple Arcade.

Το Reddit έχει μοιραστεί ένα AirTable που απαριθμεί τα παιχνίδια Apple Arcade σύμφωνα με το όνομα, την ηλικία, την κατηγορία, το μέγεθος, την ημερομηνία κυκλοφορίας και τη γλώσσα. Επιπλέον, ο πίνακας αναφέρει επίσης εάν τα παιχνίδια υποστηρίζουν τοπικούς παίκτες για πολλούς παίκτες και ελεγκτές παιχνιδιών. Κατά τη στιγμή της εκτόξευσης, 28 παιχνίδια θα υποστηρίξουν τρίτους ελεγκτές και μόνο 10 παιχνίδια στο Apple Arcade υποστηρίζουν το multiplayer. Επί του παρόντος, η Apple προσφέρει περισσότερα από 50 παιχνίδια και ο κατάλογος αναμένεται να αυξηθεί.

Όλα τα παιχνίδια Apple Arcade θα είναι χωρίς διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια Apple Arcade σε όλες τις συσκευές της Apple, όπως iPhone, iPad και Mac. Επιπλέον, το Apple Arcade υποστηρίζει κοινή χρήση οικογένειας με έως και έξι μέλη και όλα τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν και εκτός σύνδεσης.

Το Apple Arcade πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου δηλαδή αύριο.

Επίσης, δεν είμαστε σίγουροι για το πώς η Apple θα διατηρήσει την ετικέτα αποκλειστικότητας για τα παιχνίδια Arcade. Συνήθως οι προγραμματιστές προτιμούν να απελευθερώσουν τα παιχνίδια τους για πολλαπλές πλατφόρμες.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα των παιχνιδιών Apple Arcade εδώ..



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !