Πώς να προετοιμάσετε το iPhone σας για το iOS 13

0
Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 13 αύριο την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Αυτή η ενημέρωση έρχεται με μια εκπληκτική λειτουργία σκούρου χρώματος , μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή "Υπενθυμίσεις" και εκπληκτικές λειτουργίες όπως το πρόγραμμα λήψης του Safari και άλλα. 
Ακολουθεί πιο κάτω μια λίστα για να προετοιμαστείτε για την απελευθέρωση του iOS 13:

1. Ελέγξτε τη συμβατότητα συσκευής

Πριν ξεκινήσουμε, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν το iPhone μας υποστηρίζει το iOS 13. Το iOS 13 υποστηρίζει τις ακόλουθες συσκευές:

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE.
iPod Touch 7η γενιά.

iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

2. Διαγράψτε τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές

Μια σημαντική αναβάθμιση του OS είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και να διαγράψετε αυτές που δεν χρησιμοποιείτε. Παρόλο που μπορείτε πάντα να διαγράψετε εφαρμογές από την αρχική σας οθόνη, ένας άλλος τρόπος είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Αποθήκευση => iCloud Χρήση=> Διαχείριση αποθήκευσης και, στη συνέχεια, πατήστε στην εφαρμογή που δεν χρειάζεστε και πατήστε "Διαγραφή εφαρμογής". Θα μπορείτε να δείτε πόσο χώρο καταλαμβάνουν οι εφαρμογές, ώστε να μπορείτε τουλάχιστον να διαγράψετε αυτές που αναλαμβάνουν υπερβολικό αποθηκευτικό χώρο.

3. Ελεύθερος χώρος

Η αναβάθμιση του iOS 13 θα απαιτεί τουλάχιστον 2GB ελεύθερου χώρου, οπότε αν υπάρχει περιορισμένος ελεύθερος χώρος στο iPhone ή το iPad, ίσως είναι καλή ιδέα να ελευθερώσετε λίγο χώρο διαγράφοντας ανεπιθύμητα στοιχεία από τη συσκευή σας. Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 2,5 GB ή περισσότερο ελεύθερο χώρο.

4. Εγκαταστήστε τις τελευταίες ενημερώσεις εφαρμογών

Οι προγραμματιστές των εφαρμογών εργάζονται σκληρά για να κάνουν τις εφαρμογές τους έτοιμες για το iOS 13. Γι 'αυτό μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε ενημερώσεις για τις εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλες τις νέες λειτουργίες του iOS 13, όπως η υποστήριξη σκουρόχρωμου τρόπου λειτουργίας και να μην αντιμετωπίσετε κανενα θέμα.

5. Ενημέρωση του τελευταίου iTunes

Αν σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε το iTunes για να εγκαταστήσετε το iOS 13, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας Mac ή Windows.

6. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής iOS

Είναι πάντα καλή ιδέα να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του iPhone, του iPad και του iPod Touch προτού το ενημερώσετε με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού iOS. (Λάβετε υπόψη ότι αν επιλέξετε να κρυπτογραφήσετε το αντίγραφο ασφαλείας χρησιμοποιώντας το iTunes μαζί με τα κανονικά δεδομένα, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και ασφαλών πληροφοριών όπως κωδικοί πρόσβασης κ.λπ. )

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας iOS χρησιμοποιώντας iTunes ή iCloud.
Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του iPhone ή του iPad σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο iTunes, καθώς θα σας επιτρέψει να υποβαθμίσετε σε iOS 12 εάν απαιτείται.

Προειδοποίηση για τις Jailbreakers συσκευές

Εάν έχετε jailbroken τη συσκευή σας  και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τις αγαπημένες σας εφαρμογές του jailbreak και τα tweaks τότε συνιστάται να αποφύγετε την ενημέρωση στο iOS 13, μέχρι να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο στο jailbreak iOS 13 .

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, πρέπει να είστε έτοιμοι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 13 μόλις είναι διαθέσιμο και να ανακαλύψετε τις νέες λειτουργίες του .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !