Η Apple μειώνει την τιμή του iPhone 8/8 Plus / XR και πλέον δεν πωλεί το iPhone 7/7 Plus / XS / XS Max

0
Το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max είναι πλέον επίσημα εδώ μετά από την χθεσινή ανακοίνωση, όπου η Apple έκανε αλλαγές στο φάσμα του iPhone. Το iPhone 8 και το iPhone XR έχουν γίνει φθηνότερα για παράδειγμα και πολύ πιο προσιτά. 
Το iPhone 8 ξεκινά στα 539 ευρώ από τώρα στην Apple, έναντι 685 ευρώ προηγουμένως. Η πρώτη τιμή για το iPhone 8 Plus είναι 659 ευρώ, έναντι 795 ευρώ προηγουμένως. Σημειώστε ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι τώρα στα 64 και 128 GB, όπου η Apple προσέφερε 64 και 256 GB πριν.

Για το iPhone XR, η τιμή εκκίνησης είναι τώρα 709 ευρώ, έναντι 855 ευρώ πριν από την έναρξη. Η Apple πωλεί μόνο παραλλαγές των 64 και 128 GB, ενώ με 256 GB έχει εξαφανιστεί από τον κατάλογο.

Η παρουσίαση του iPhone 11 ήταν επίσης μια ευκαιρία για την Apple να αποσύρει την πώληση των iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone XS και iPhone XS Max. Η μόνη λύση για την αγορά τους είναι να περάσει καποιος από έναν μεταπωλητή, όπως το Amazon , E-bay, Fnac , Darty , Boulanger , Cdiscount και άλλοι.

Μια άλλη απόσυρση αφορά το ρολόι της Apple. Η Apple ανακοίνωσε χθες το Apple Watch Series 5 και αποφάσισε να μην πουλήσει πλέον το Apple Watch Series 4. Αντίθετα, το Apple Watch Series 3 παραμένει στον κατάλογο. Το φθηνότερο μοντέλο ξεκινά στα 229 ευρώ, έναντι 299 ευρώ πριν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !