Το iPhone 11 Pro είναι 13% ταχύτερο από το iPhone XS για ταχύτητες 4G bit

0
Εκείνοι που περιμένουν το 5G με τα νέα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν σίγουρα απογοητευτεί γνωρίζοντας ότι η υποστήριξη δεν είναι παρούσα. Μένουμε στο 4G, αλλά υπάρχει κάποια σχετική πρόοδος. 
Η Apple δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι η ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η SpeedSmart ήταν σε θέση να κάνει μια πρώτη δοκιμή και αποκαλύπτει ότι το κέρδος είναι 13% σε σύγκριση με ένα iPhone XS. Δεν είναι καθόλου εξαιρετικό, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι δεν είναι αμελητέο.

Οι άνθρωποι που πραγματικά αναμένουν μια μεγάλη διαφορά θα πρέπει να εγκαταλείψουν την ιδέα της αγοράς του iPhone 11 Pro ή του iPhone 11 Pro Max και να περιμένουν το iPhone 2020. Πράγματι, το iPhone 12 θα έχει υποστήριξη με ένα 5G modem για να φτάσει πολύ καλύτερες ταχύτητες (υποθέτοντας ότι οι εταιρίες θα είναι έτοιμες).

Η Apple ενσωματώνει ένα "βελτιωμένο" μόντεμ gigabit στο iPhone 11 Pro και στο iPhone 11 Pro Max. Μην περιμένετε να φτάσετε 1 Gb / s, κάνοντας μια δοκιμή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !