Κάντε την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής του iPhone λιγότερο ενοχλητική με το SmoothCamera Tweak

0
Η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής του iPhone δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τις πιο βασικές ρυθμίσεις κάμερας, αναγκάζοντάς τους να ανοίξουν την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" αν θέλουν να κάνουν αλλαγές στην κάμερα. Στη συνέχεια, υπάρχει η διεπαφή χρήστη που αποτελείται από μαύρες μπάρες για την τοποθέτηση των χειριστηρίων της κάμερας. 
Αυτές οι μαύρες ράβδοι καλύπτουν ένα σημαντικό τμήμα της οθόνης και μειώνουν την ποσότητα των αντικειμένων που είναι ορατά στον χρήστη. Ένα πρόσφατα tweak που κυκλοφόρησε για jailbroken συσκευές που ονομάζεται SmoothCamera λύνει το πρόβλημα του UI της εφαρμογής της κάμερας καθιστώντας τη διεπαφή χρήστη λιγότερο ενοχλητική για τους χρήστες.

Μόλις εγκατασταθεί αυτό το tweak, κάνει μερικά πολύ αξιοσημείωτα πράγματα στη διασύνδεση της εφαρμογής της κάμερας που έχει βαθύ αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο την χρησιμοποιείτε. Το πιο σημαντικό είναι ότι αφαιρεί τις μαύρες μπάρες από την κορυφή και τη βάση της εφαρμογής, καθιστώντας την περιοχή των εικονοσκοπίων πολύ μεγαλύτερη.

Στη συνέχεια, τοποθετεί όλα τα χειριστήρια της κάμερας στην αριστερή πλευρά της οθόνης σε κατακόρυφη διάταξη. Αυτό το καθιστά πιο προσιτό στον χρήστη καθώς όλες οι επιλογές είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της λήψης, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ειδικά οι χρήστες μεγαλύτερων iPhone.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το tweak SmoothCamera δωρεάν από το Cydia ή το Sileo από το αποθετήριο YourRepo. Εάν δεν έχετε ήδη το YouRepo μπορείτε να προσθέσετε (https://cydiageek.yourepo.com) στις πηγές σας. Η SmoothCamera λειτουργεί σε όλες τις συσκευές iOS με jailbroken που εκτελούν iOS 11 ή iOS 12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !